; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1F55C83F AD3D 46D1 ACB3 0DF2D3D8393E

Ce nu ştiaţi despre despre protagoniştii noului serial de la Kanal D, „Povestea noastră”

03 January 2019

Semne bune anul are pentru fanii serialelor turceşti! Kanal D a adus, din prima zi a anului, o nouă producţie care are succes în ţara de origine, „Povestea noastră' (Bizim Hikaye'), cu Hazal Kaya şi Burak Deniz în rolurile principale.

Lansată în 2017, producţia are în continuare succes în Turcia,postul Fox difuzând în prezent sezonul 2. „Povestea noastră' este adaptarea turcească a longevivului serial american Fără ruşine' („Shameless'), ajuns în SUA la sezonul 9 şi spune povestea unei tinere greu încercate de viaţă, Filiz.

Filiz, interpretată de Hazal Kaya (28 de ani), devine o adevărată mamă pentru fraţii ei mai mici, după ce mama lor îi abandonează. Fata îşi întreţine familia numeroasă, având responsabilităţi cu mult peste cele tipice vârstei sale. Ea îşi face datoria din iubire şi nu se plânge de nimic, în ciuda faptului că tatăl ei, Fikri (Reha Özcan), este un alcoolic. Singura alinare a lui Filiz este prietena ei cea mai bună, Tülay(Nesrin Cavadzade), căreia i se destăinuie de fiecare dată. LuiFiliz i se schimbă viaţa în momentul în care îl cunoaşte pe carismaticul Barış (Burak Deniz). Acesta încearcă să o impresioneze cu fiecare ocazie, în timp ce fata crede că nu are dreptul la iubire, luptându-se cu sentimentele pe care i le trezeşte chipeşul tânăr. Povestea de dragoste dintre Filiz şi Bariş se complică atunci când îşi face apariţia Cemil (Mehmetcan Mincinozlu), un ofiţer de poliţie îndrăgostit şi el de tânără.  

Hazal şi Burak, tineri şi talentaţi

 

Hazal Kaya, cea care o interpretează ireproşabil pe Filiz, este cunoscută din serialele „Feriha' şi „Iubire ascunsă' (difuzateîn trecut tot de Kanal D). Înainte de a deveni una dintre cele mai îndrăgite actriţe din Turcia, Hazal a apărut în mai multe reclame şi a cochetat cu lumea modelingului. Absolventă a Universităţii din Istanbul, secţia Arte Frumoase, Hazal a studiat vioara şi baletul, iar despre debutul ei în actorie, a povestit chiar ea mai de mult, citată de Kanal D: Am început să joc în anul 2006, la vârstă de 16 ani, cu un rol episodic, Berrin, din serialul Puterea destinului'. Au urmat multe alte roluri în seriale, dar debutul în lumea artistică l-am avut, practic, la vârstă de 7 ani, când am început să cânt la vioară şi să practic baletul. Îmi doresc ca, într-o bună zi, să joc alături de Marion Cottilard şi Meryl Streep'. La fel cum personajul ei din „Povestea noastră' pune familia pe locul 1, aşa şi Hazal recunoaşte t de importanţi sunt membrii familiei ei: Familia mea, în special bunica, aceştia mi-au stat alături şi m-au sprijinit mereu, indiferent de situaţie'.

Burak Deniz (27 de ani), partenerul lui Hazal din serialul de la Kanal D, a mai fost văzut la noi în „Regina nopţii' şi Yaman'. El si-a făcut debutul în actorie în 2012 în filmul „Sultan' (care a avut-o ca protagonistă pe Nurgül Yesilçay), iar ultima sa peliculă este drama Arada', care a rulat în cinematografele turceşti la începutul lui 2018. În acest lungmetraj, în care a interpretat un ntăreţ punk, Burak a avut ocazia să-i dea replica iubitei lui de la vremea aceea, actriţa Büsra Develi. Burak, fost model, este dorit în continuare de majoritatea revistelor turceşti de modă, iar în 2017 la gala „GQ' din Turcia a luat un premiu la categoria „Cea mai bună ascensiune a unui actor'.

Cu cine se iubesc în realitate

Hazal Kaya are o relaţie de cinci ani cu actorul şi cântăreţul Ali Atay (42 de ani), iar vara trecută cei doi şi-au anunţat familiile că intenţionează să se căsătoreacă, cel mai probabil evenimentul urmând să aibă loc în 2019. În ceea ce-l priveşte pe Burak Deniz, la începutul verii trecute el a pus punct, după 3 ani, poveştii de iubire cu Büşra Develi. Deşi au mai fost văzuţi împreună după despărţire, Burak a declarat că nu s-au împăcat şi că au rămas buni prieteni.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare