; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce nu mănâncă Inna ca să arate bine?

06 November 2010

În ediţia de sâmbătă, 6 noiembrie a emisiunii Ce se întâmplă, doctore?', artista, nominalizată la Best European Act la EMA 2010 (eveniment ce va fi transmis live de MTV duminică, 7 noiembrie, de la 20:00), dezvăluie care sunt secretele siluetei sale de invidiat.

.

Deşi succesul de care se bucură implică o viaţă foarte agitată, în care petrece mult timp prin hoteluri şi aeroporturi, tânăra cântăreaţă nu se abate de la regimul de viaţă sănătos. „Nu mănânc prăjeli pentru că nu sunt sănătoase. Aşa m-a învăţat mama: să nu mănânci cartofi prăjiţi niciodată. Noi nu avem cartofi prăjiţi niciodată în casă', a mărturisit ea Oanei Cuzino.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, Camelia Şucu, Valentina Pelinel şi Mădălina Drăghici povestesc reprezentantelor sexului frumos care sunt metodele lor de înfrumuseţare în timp record. De asemenea, esteticianul Michelle Peck, cea care se ocupă de imaginea impecabilă a Madonnei, dezvăluie câteva dintre secretele starului internaţional în ceea ce priveşte îngrijirea corporală.

În doar doi ani, Inna a devenit un nume important în întreaga Europă, iar piese precum „Hot', „Amazing' şi „Deja Vu' au ajuns pe primele locuri în topurile internaţionale. Pe 7 noiembrie, aflăm dacă Inna va câştiga în cadrul EMA „Best European Act'. Printre favoriţi alături de ea se numără rusul Dima Bilan şi spaniolul Enrique Iglesias.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare