Homepage  / Vedete străine

Ce nu ar putea trece cu vederea Alexia Eram într-o relație. Fiica Andreei Esca are reguli stricte de la care nu se abate

Ce nu ar putea trece cu vederea Alexia Eram într-o relație. Fiica Andreei Esca are reguli stricte de la care nu se abate
10

de Cristina Țapu,

Alexia Eram, în vârstă de 23 de ani, este fiica Andreei Esca și iubita lui Mario Fresh de aproximativ șapte ani. Povestea lor a început atunci când erau adolescenți și se desfășoară lin și în ziua de astăzi. Iată ce sacrificii ar face Alexia Eram de dragul persoanei iubite, dar și care este gestul peste care nu ar putea trece în relație.

Ce nu ar putea trece cu vederea Alexia Eram într-o relație

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de aproximativ șapte ani, iar relația lor este una lină și armonioasă. Cei doi formează un cuplu stabil, dar nu se gândesc încă la căsătorie având în vedere vârsta fragedă pe care o au.

Alexia Eram și Mario Fresh, ipostaze tandre în Bali  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Alexia Eram a dezvăluit că ar fi dispusă să facă multe sacrificii pentru persoana iubită, însă a subliniat că nu ar putea ierta niciodată trădarea, minciuna sau lipsa de respect.

„Cel mai tare în cuplu, în afară de trădare, m-ar deranja minciuna și lipsa respectului. Pentru mine respectul înseamnă să simt că sunt iubită, sprijinită în toate proiectele mele, să știu că am un om pe care mă pot baza în orice minut și la orice oră, să știu că mă susține în tot ceea ce fac și să fiu prioritate”, a povestit Alexia Eram, conform Spynews.

Alexia Eram este dispusă să facă multe sacrificii în numele iubirii

Alexia ar fi dispusă să facă orice pentru persoana iubită, inclusiv să-i doneze un organ, dacă este cazul.

„Cred că atunci când iubești faci aproape orice pentru persoana de lângă tine. Dacă ar avea probleme de sănătate și aș putea să îl ajut, să împart un organ cu el, 100% l-aș ajuta. Atunci când pleci într-o călătorie cu un om, cu partenerul tău de viață, orice s-ar întâmpla ești acolo pentru el. Dacă Doamne Ferește are o boală, o problemă de sănătate, partenerul de viață, îl ajut cu tot dragul, cu toată inima”, a completat aceasta.

Cum s-au cunoscut Alexia Eram și Mario Fresh

Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, Mario Fresh a povestit cum a cunoscut-o pe Alexia Eram și cum a început relația lor. Artistul a mărturisit și că în relația lor nu a fost mereu totul roz, ba mai mult, vara trecută cei doi s-au despărțit timp de două luni.

„Am cântat în 2015 la ziua ei, nu ne cunoșteam, eram cu Velea, îl dublam. Ea era fanul meu, mă plăcea foarte mult și nu știam care-i Alexia. Eu spuneam la microfon: «La mulți ani, Alexia!». Dar nu știam cine e Alexia, mă uitam în stânga, în dreapta, erau zeci de fete în fața mea. După un an ne-am cunoscut la o lansare de videoclip de la Velea, la un club din București. A venit și ea, ne-a făcut cunoștință Antonia. Eu tânjeam după o relație (…) și o căutam așa, când o să apară și la mine. A apărut și a fost tare rău de tot, a fost super frumos”, povestea Mario Fresh.

Sursă foto: Instagram Alexia Eram – Mario Fresh

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton