; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce noutăți aduce sezonul 3 din „Pariu cu viața”

22 August 2012

Cel de-al treilea sezon din Pariu cu viața' se apropie cu pași repezi de momentul lansării. Din 17 septembrie, fiecare zi de luni le va aduce telespectatorilor muzică bună și coregrafii incitante, pentru care tinerii din LaLa Band petrec zeci de ore la repetiții și în studioul de înregistrări.

Membrii trupei au înregistrat până acum peste 40 de cântece din repertoriul internațional și românesc, dar și o piesă nouă pe care o cântă împreună cu John Puzzle, Dance, Dance, Dance'. Printre primele piese pe care telespectatorii le vor putea asculta la începutul sezonul 3 se află : Just Cant Get Enough' – a lui Black Eyed Peas, interpretată în serial de Alina și Dorian, Just a Kiss' a lui Lady Antebellum (Criss și Vlad), și Shes the One' a lui Robbie Williams (Liviu).

Vom încerca să vă surprindem la fiecare moment muzical, am pregătit cover-uri îndrăgite, dar și piese originale, compuse pentru noi de Ionuț Adrian Radu', spune Alina.

<>, adaugă Dorian.

Eu am puține piese singură: Dido – Here With Me', Katie Melua –The Closest Thing to Crazy' și mai multe duete cu Vlad: Just A Kiss' – Lady Antebellum, Love Story' – Taylor Swift', povestește Criss.

Singur cânt You’ll Be in My Heart' – Phill Collins și When You Say Nothing at All' – Ronan Keating, iar împreună cu Criss: Murder My Heart' – Michael Bolton, Et si tu n’existais pas'- Joe Dassin, Lucky'- Jason Mraz și mai cântăm cu trupa și piesa Dance Dance Dance' ft. John Puzzle și Don’t Stop Me Now' cover după Queen', spune Vlad.

Noutățile muzicale ale sezonului 3 prind viață în studioul lui Ionuț Adrian Radu a.k.a John Puzzle, compozitorul cu care trupa LaLa Band colaborează încă de la începutul proiectului.

Ionuț face parte din familia noastră. Ne înțelegem foarte bine, este prietenul și compozitorul nostru. De la început ne-a sfătuit să încercăm să fim cât mai originali în interpretare, iar asta înseamnă să cântăm din suflet. Prin cântecele noastre vrem să transmitem multă energie, iubire și pasiune, vrem să împărtășim cu oamenii tot ceea ce noi trăim prin muzică', spune Alina.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare