; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fiul ancai serea a dat bacul

Ce note au luat copiii vedetelor de la noi la BAC

08 July 2021

Au trecut emoțiile pentru examenul de Bacalaureat. Pentru că rezultatele au fost publicat de curând, copiii și părinții lor, au scăpat de stresul așteptării, scrie click.ro. Iată ce rezultate au avut la Bac 2021 copiii vedetelor Anca Serea, Amalia Năstase, Bibi și Antonio Pican, Florin Vasilică, Dan Bittman și Liliana Ștefan.

Mamă a șase copii, Anca Serea (40 ani) a avut emoții pentru David, fiul ei cel mare, care a luat note foarte bune la examenul de Bacalaureatul. David a ales să meargă să studieze „Filozofia' în Olanda, la Universitatea Leiden.

Cele mai frumoase emoții! Acum am aflat notele lui David la sesiunea de Bac! Te iubesc, David și-ți mulțumesc pentru bucuria zilei de astăzi! Mândră mamă de tânăr băiat admis cu notă 9:60 (fără nici o oră de meditație) la Filozofie la Universitatea Leiden, cea mai veche universitate din Olanda și top 20 din întreaga Europa.

Universitatea a devenit casă pentru mai multe personalități, precum René Descartes, Rembrandt, Christiaan Huygens, Hugo Grotius, Baruch Spinoza. Îți voi fi mereu alături  (știi tu, no matter what') și-ți doresc ca visul tău de a studia filozofia să-ți aducă cunoașterea și să te îmbogățească și mai mult spiritual! Te iubesc, David!', a postat Anca Serea, mândră de băiatul ei!

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Patrick Bittman pleacă în Olanda

Dan Bittman (59 ani) și Liliana Ștefan (52 ani) au avut și ei motive de bucurie în calitate de părinți! Fiul lor cel mare, Alex, este deja un nume în muzică, Patrick va merge din toamnă la Universitatea din Amsterdam, unde va studia „Business', iar Marc, fiul cel mai mic, se pregătește să pășeașcă pe urmele fraților săi mai mari și ale părinților.

A venit rândul lui Patrick. După Alex, este al doilea absolvent al familiei, se pregătește Marc', a postat Dan Bittman, la terminarea liceului, încântat de băiatul său mijlociu.

Florin Vasilică, cel mai fericit tată

Florin Vasilică, fiul regretatului artist Liviu Vasilică, are și el motive să fie mândru și fericit.

Băiatul său, Florinel, a terminat cu brio Bacalaureatul!

Sunt cel mai fericit tată din lume!!! Florinel – absolvent de clasa a XII-a – a promovat Examenul de Bacalaureat. Te iubește tati!!! Sunt mândru de tine!!!', a postat Florin Vasilică pe social media.

Amalia Năstase: „Am plâns de fericire'

Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, a trecut și ea prin mari emoții pentru fiica cea mare, Alessia.

„Am plâns de fericire astăzi pentru iubita mea, Alessia Năstase. Suntem enorm de mândri de tine pentru că ai reușit să arăți o mică parte din sufletul tău frumos și ai impresionat pe toată lumea arătând că un suflet timid de adolescent poate să aibă o forță extraordinară atunci când se exprimă prin artă. Aș vrea să te vezi prin ochii noștri, cei care te iubim, și să vezi ce putere ai și cât de frumoasă ești. Îți mulțumește mama pentru tot ce ești!', a fost mesajul postat de Amalia.

Bibi are media 9.41 la Bacalaureat

Artista Bibi, pe numele ei Bianca Mihaela Lixandru, a trecut și ea prin focurile' Bacalaureatului, la 19 ani. Tânăra vloggeriță și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce a făcut la examene. Atât ea cât și iubitul ei, Antonio Pican au avut mari emoții pentru proba de Limba și Literatură Română. 

Bibi a terminat Bac-ul cu media 9,41, obținând rezultate bune la toate materiile, mai precis: 9,10 la Limba Română, 9,40 la Istorie și 9,75 la Geografie.

În acest timp, iubitul său, Antonio Pican, și-a anunțat admiratorii că acum, dacă tot au terminat cu Bac-ul și cu emoțiile de rigoare, vor urma multe videoclipuri și postări de vacanță și nu numai.  După o lungă așteptare și Pican a dat codul personal pentru Edu, dar a anunțat totuși că a terminat Bacalaureatul cu media finală: 8,53.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare