Homepage  / Vedete româneşti

Ce note a luat la Bacalaureat fiica Emiliei Ghinescu. Erika se pregătește pentru admiterea la Medicină

Ce note a luat la Bacalaureat fiica Emiliei Ghinescu. Erika se pregătește pentru admiterea la  Medicină
11

de Cristina Țapu,

Emilia Ghinescu, faimoasa cântăreață de muzică populară, a dezvăluit rezultatele examenului de Bacalaureat ale fiicei sale, Erika. Aceasta se pregătește acum pentru admiterea la Facultatea de Medicină, având ca obiectiv să devină medic estetician.

Ce note a luat fiica Emiliei Ghinescu la examenul de Bacalaureat

Emilia Ghinescu, celebra cântăreață de muzică populară, este extrem de mândră de fiica sa, Erika Turcu, pentru performanțele excelente obținute la examenul de Bacalaureat din acest an.

emilia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Emilia a dezvăluit deja public notele obținute de Erika, care a demonstrat o pregătire exemplară pentru acest examen crucial. Tânăra a reușit să obțină note maxime la toate probele Bacalaureatului, confirmând astfel efortul și dedicarea ei pe parcursul întregului an școlar. Pe rețelele de socializare, Emilia Ghinescu a împărtășit fanilor bucuria pe care o resimte, postând o imagine cu Erika în robă și tocă academică, însoțită de un mesaj de susținere și apreciere pentru fiica sa.

„Felicitări, fetița mea de 10! Urmează admiterea… îți țin pumnii și sunt lângă tine!”, a fost mesajul pe care l-a scris artista în dreptul imaginii respective.

Deși a trecut primul obstacol, fiica Emiliei Ghinescu urmează să susțină un examen dificil. Adolescenta își dorește să devină medic estetician, așadar urmează să dea examenul de admitere la Facultatea de Medicină. Mama sa îi este alături și este convinsă că rezultatul va fi unul pozitiv, ținând cont că Erika s-a pregătit intens pentru acest moment atât de important.

„Cea mijlocie, Erika, învață pentru Facultatea de Medicină, anul acesta avem examen, este un examen destul de greu, destul de dificil, dar eu am încredere în ea pentru că este un copil extrem de cuminte și extrem de deștept și inteligent. Merge pe partea de estetică, însă vom vedea ce se va întâmpla în facultate, pentru că, de regulă, în facultate își cam schimbă opțiunile, iar cel mare are 26 de ani și merge pe partea de IT”, povestea artista, conform Libertatea.

Emilia Ghinescu are o formă fizică de invidiat la 45 de ani

Emilia Ghinescu arată incredibil la vârsta de 45 de ani, mai ales după ce și-a schimbat stilul de viață și a decis să meargă constant la sala de fitness. Emilia Ghinescu a publicat un video cu ea din sala de fitness și tot ea a mărturisit că s-a gândit destul de mult dacă să publice sau nu filmulețul respectiv. Artista s-a temut că va fi judecată pentru modul în care arată și că vor exista persoane care o vor critica.

Eu apreciez femeile care au grijă de ele, care vor tot timpul să fie frumoase, pentru ele și nu pentru cineva anume!

Vârsta este doar un număr! Referitor la comentariile urâte, Alin, antrenorul meu, a citat o replică absolut genială a lui Arnold Schwarzenegger, atunci când un individ i-a spus „Ești urât! Nu aș vrea să ajung niciodată ca tine”: „Stai liniștit! Nici n-ai să ajungi!”. Genial, nu?”, a scris Emilia Ghinescu pe Instagram.

Sursă foto:

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton