Homepage  / Vedete româneşti

Ce notă a obținut Radu Ștefan Bănică la examenul de licență. „Aș fi putut să aprofundez și mai mult materia”

Ce notă a obținut Radu Ștefan Bănică la examenul de licență. „Aș fi putut să aprofundez și mai mult materia”
7

de Roxana Mirea,

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit ce notă a reușit să obțină la examenul de licență. Fiul lui Ștefan Bănică a studiat la UNATC, iar acum se pregătește pentru admiterea la master. „Aș fi putut să aprofundez și mai mult materia, au fost multe la mijloc”, a spus tânărul despre rezultatul obținut.

Ce notă a luat Radu Ștefan Bănică la licență

Radu Ștefan Bănică a urmat cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București și a obținut o notă foarte bună la examenul de licență. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a spus că a luat 9,20, iar acum se pregătește pentru admiterea la master.

„Am învățat și mă bucur că am terminat facultatea pe o notă pozitivă, adică 9,20, dar pentru mine nu a contat nota, cât a contat cu ce am rămas. Și acum mă pregătesc pentru masterat în Actorie. Sunt 10 locuri pe țară, deci concurența e mare. Admiterea e în septembrie și sunt mai multe probe: monolog, moment artistic, cred că este și ceva de scris, încă nu știu, nu s-au afișat”, a declarat Radu Ștefan pentru playtech.ro.

Referitor la nota obți nută, Radu Ștefan Bănică a mărturisit că ar fi putut să obțină o notă și mai bună. De asemenea, a precizat că părinții lui au fost mândri de el.

Aș fi putut să aprofundez și mai mult materia, au fost multe la mijloc. (…) Încă nu am primit diploma, o primesc peste un an de zile. A fost mândru și el și mama”, a mai mărturisit Radu Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică, mesaj emoționant pentru băiatul său cel mare. Radu Ștefan Bănică a împlinit 21 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Radu Ștefan Bănică lansează primul lui single

După ce a demnostrat că are talent și la muzică, în urma participării sale în show-ul „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, Radu Ștefan Bănică va intra oficial în industria muzicală românescă. Tânărul actor va lansa pe 26 iulie primul său single, piesa „Tu”.

Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Radu Ștefan Bănică a dat câteva detalii despre primul său single. Întrebat dacă piesa a trecut prin filtrul tatălui său, Ștefan Bănică jr., tânărul absolvent de UNATC a răspuns afirmativ: „A trecut!”.

 „Am compus-o eu împreună cu niște oameni super talentați… cu Andrei Bănuță, cu Sârbu Damiana și cu Andi Horja. N-are cum să nu te scoată la dans!”, a mai spus Radu Ștefan în emisiunea „La Măruță”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton