Homepage  / Filme Online / Netflix

Ce ne rezervă al patrulea sezon din „Emily în Paris”, care sosește foarte curând la Netflix

Ce ne rezervă al patrulea sezon din „Emily în Paris”, care sosește foarte curând la Netflix
20

de Andreea Hentea,

Din 15 august, Netflix difuzează al patrulea sezon din „Emily în Paris”, care le rezervă surprize de toate felurile bine cunoscutelor personaje, în timp ce îi plimbă pe telespectatori prin decoruri spectaculoase.

După o serie de evenimente dramatice și după eșecul nunții prietenilor ei, Camille (Camille Razat) și Gabriel (Lucas Bravo), la finalul sezonului trei, efervescenta Emily Cooper (Lily Collins) este nevoită să aleagă între cei doi bărbați pentru care are sentimente puternice: Alfie (Lucien Laviscount) și Gabriel. Nici la agenție lucrurile nu sunt prea simple, iar Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) trebuie să se confrunte cu o dilemă din trecut ca să-și salveze căsnicia.

În acest timp, Mindy (Ashley Park) și colegii de trupă, Benoît (Kevin Dias) și Étienne (Ji Xuan Mao), de care se îndepărtase din cauza prietenului ei din copilărie, Nicolas de Léon (Paul Forman), se pregătesc pentru Eurovision. Emily și Gabriel visează să obțină o stea Michelin, constatând – în timpul colaborării lor – că atracția dintre ei nu s-a diminuat deloc, dar două secrete bine păzite sunt pe cale să le spulbere planurile.

Evenimente și locuri de vis

În acest sezon, în ciuda înțepăturilor, ironiilor și concurenței dintre ei, Emily, Luc (Bruno Gouery) și Julien (Samuel Arnold), sub conducerea lui Sylvie, demonstrează că știu să formeze o echipă adevărată și să creeze campanii spectaculoase. Vedem sofisticate campanii pentru parfumuri, un spectaculos bal mascat, o campanie pentru bijuterii racordată la tehnologiile de ultimă oră, un party cu sclipitoare accente retro, dar și o incursiune în celebrul Giverny, la casa-muzeu Claude Monet și pe celebrul său lac cu nuferi, unde Emily face o încercare de a salva o prietenie, în stilul ei inconfundabil.

Între final și continuare

Multicolorul și gratifiantul serial „Emily în Paris” / „Emily in Paris”, cu Lily Collins în rolul principal, a fost lansat de Netflix în octombrie 2020 și s-a bucurat de mare succes, iar sezoanele trei și patru au fost aprobate imediat după lansarea celui de-al doilea sezon, în decembrie 2021. Întrebat de Deadline dacă sezonul al patrulea va fi și cel final, creatorul serialului, Darren Star („Beverly Hills, 90210”, „Totul despre sex”), a răspuns: „Sunt convins că serialul are o viață a lui și dincolo de sezonul viitor. Acesta nu a fost conceput, neapărat, drept capitol final. Ca orice altă poveste, este un ansamblu bogat de personaje și evenimente, așa că nu se întrevede un sfârșit până când nu va simți toată lumea că este timpul să se încheie. Nu cred că acest serial ar putea fi limitat de un număr de sezoane, ci doar de entuziasmul tuturor de a lucra la el și de a spune povești despre toate aceste personaje”.

O încercare pentru Ashley Park

Ashley Park, interpreta lui Mindy, a trecut, în timpul filmărilor pentru al patrulea sezon, printr-un șoc septic în urma căruia s-a aflat într-o stare critică. În perioada recuperării sale medicale, actrița a postat un mesaj pe Instagram în care a declarat că „reintră încet, dar sigur în pantofii lui Mindy”, alături de fotografii cu raftul ei de pantofi stiletto și cu un halat strălucitor pe care era scris numele personajului său. Ashley Park le-a mulțumit atunci colegilor pentru primirea călduroasă pe care i-au făcut-o, cu ciocolată caldă și îmbrățișări. „Medicii mi-au dat voie să zbor după ce corpul meu a răspuns la tratamente, iar acum mă recuperez și mă odihnesc la Paris, unde am fost întâmpinată incredibil de călduros de cei dragi din familia mea din «Emily in Paris»”, a mai scris ea lângă fotografiile care au inclus vizita lui Lily Collins în apartamentul ei, dar și tratamentul cu acupunctură pe care l-a urmat.

Și un debut pentru Lily Collins

Lily Collins și Álvaro Morte („Fabrica de bani”) vor juca împreună pe scena londoneză, la teatrul Duke of York din West End, într-un spectacol numit „Barcelona”, a scris recent deadline.com. Lily Collins va debuta astfel în teatru, în rolul unei turiste americane din Barcelona care are o aventură de o noapte cu un spaniol interpretat de Álvaro Morte. Ea se trezește în curând într-un mare pericol, după ce politica și viața ei personală se amestecă în mod catastrofal. Piesa de teatru scrisă de Bess Wohl a fost jucată în premieră în 2013 și caracterizată drept „un thriller seducător, care invită publicul să exploreze diferența dintre cine pretindem că suntem și cine suntem cu adevărat”. Spectacolul este regizat de Lynette Linton, iar reprezentațiile vor avea loc timp de trei luni, începând din 21 octombrie și până în ianuarie 2025.

Devansat de Jocurile Olimpice

Al patrulea sezon s-a filmat anul acesta, din ianuarie până în mai, spre deosebire de sezoanele anterioare, care s-au filmat la Paris în timpul verii. Filmările pentru sezonul al patrulea au fost devansate însă din cauza Jocurilor Olimpice de vară de la Paris, care au interzis toate filmările din luna iunie și până în septembrie. Fanii serialului s-au bucurat însă c au parte de noul sezon mai devreme decât de obicei. Pe lângă personajele deja cunoscute ale serialului, Darren Star s-a gândit să aibă două triunghiuri amoroase în noua poveste, așa că i-a rezervat un rol mai consistent grecoaicei Sofia (Melia Kreiling), care nu figurează pe generic, dar apare în trailer. De asemenea, Lucien Laviscount, care îl joacă pe Alfie, fostul iubit al lui Emily, va reveni, fiindcă personajul său va fi unul recurent. Darren Star a spus că „simte că Alfie nu mai poate fi o apariție romantică în peisaj, dar acum poate funcționa ca partener de afaceri pentru Gabriel, deci cu siguranță are un motiv să rămână în Orașul Luminilor”.

Sezonul al patrulea al serialului se va difuza în 2 părți de câte 5 episoade: prima parte din 15 august, iar a doua din 12 septembrie.

EIP_403_Unit_00474R (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20



PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton