; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce n are voie să facă Ana de Armas la premiera următorului film Bond

Ce n-are voie să facă Ana de Armas la premiera următorului film Bond

04 August 2020

Amânată din aprilie pentru noiembrie, din cauza pandemiei, premiera celui de-al 25-lea film Bond, „No Time To Die', se anunță ditamai evenimentul, la care va participa și Ana de Armas, noua senzație a Hollywood-ului și una dintre fetele Bond în film.

Doar că, scrie tabloidul britanic The Sun, citat de Daily Mail, frumoasa de origine cubaneză, pe care am văzut-o în „Vânătorul de recompense 2049' și „La cuțite', nu ar avea voie să pășească pe covorul roșu cu iubitul ei, Ben Affleck (47 de ani).

Ana (32 de ani) și Affleck s-au cunoscut pe platourile de filmare ale thrillerului erotic „Deep Water' (va fi lansat la finalul anului) și și-au făcut publică relația în martie anul acesta. De atunci, au fost în vacanță, au petrecut carantina împreună, iar el a prezentat-o copiilor săi din căsnicia cu Jennifer Garner, pe scurt au fost nonstop în vizorul paparazzilor, care i-au surprins de nenumărate ori în ipostaze de mari îndrăgostiți.

Or, tocmai această ipostază nu și-ar dori-o șefii de la „No Time To Die' la evenimentul de lansare, unde în centrul atenției ar trebui să fie Daniel Craig, aflat pentru a cincea – și ultima oară – în costumul lui James Bond, și colegii săi.

Ar fi un dezastru ca pupăturile lui Ben cu Ana să distragă atenția de la film', a explicat o sursă pentru The Sun.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare