; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BeFunky collage (16)

Ce muzică ascultă băiatul Iulianei Tudor și copiii lui Mircea Radu

12 May 2020

„Ascult multă muzică românească și am făcut-o întotdeauna', mărturisește Mircea Radu, gazdă, alături de Iuliana Tudor, a show-ului eveniment al Televiziunii Române „Deschideți poarta soarelui', difuzat miercuri, 13 și joi, 14 mai, de la ora 22.00, la TVR 1.

La rândul său, colega sa de platou… virtual, Iuliana Tudor afirmă că a fredonat „măcar o dată-n viață' piesele din spectacolul TVR. Ambii prezentatori sunt cunoscuți și pentru pasiunea lor pentru muzică și chiar pentru talentul lor în acest domeniu.

Copiii celor două vedete le calcă pe urme, fiecare având deja pasiunile sale și bagajul de cunoștințe în lumea muzicii. Tudor, fiul Iulianei, știe și el câteva dintre melodiile „oldies but goldies' ale muzicii românești, dar preferă ritmurile de actualitate.

„Ascultă zilnic Magic FM și îi place Smiley :)', îl dă de gol mama sa.

Mircea, care de curând și-a adunat preferințele într-un „playlist de pandemie', un top personal cu zece piese românești și autorii lor, recunoaște că și copiii săi, Tudor și Clara „ascultă multă muzică românească – rock și ușoară, în mod special. Nu e cazul încă de La Familia, BUG și Paraziții, pentru că sunt încă mici, dar când vor crește, da, vor asculta și asta, fără doar și poate', mai spune vedeta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare