Homepage  / Vedete româneşti

Ce metodă a folosit Lavinia Pîrva pentru a-și menține forma fizică. „Am decis în urmă cu trei săptămâni”

Ce metodă a folosit Lavinia Pîrva pentru a-și menține forma fizică. „Am decis în urmă cu trei săptămâni”
8

de Redactia Tvmania

Are 38 de ani, însă se află într-o formă de invidiat! După ce a devenit mamă în urmă cu 3 ani, artista a reușit să se recupereze repede, însă nu se oprește aici. Iată ce metodă a folosit Lavinia Pîrva pentru a-și menține forma fizică.

Recent, Lavinia Pîrva a adoptat o tehnică de remodelare corporală, care, alături de regimul alimentar și exercițiile fizice, o ajută la menținerea formei fizice. Artista a dezvăluit că a început această procedură cu aproximativ trei săptămâni în urmă, iar schimbările pozitive sunt deja evidente, conform informațiilor prezentate de Wowbiz.

„Atunci când vrei să te ocupi de tine și prinzi puțin timp pentru lucrul acesta, e ca și când ai merge la serviciu. Te trezești dimineața, duci copilul la grădiniță și până termină copilul grădinița, eu sunt din procedură în procedură. Am decis lucrul acesta în urmă cu trei săptămâni și rezultatele se văd. Dar ce te faci atunci când nu beneficiezi de acest timp?”, a spus Lavinia Pîrva pe Instagram.

lavinia-pirva-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Am început săptămână în forță, ocupându-mă de mine. Hello, iată-mă în sala de pilates, m-am reîntors la marea mea dragoste. Pilatesul mie mi-a făcut foarte mult bine, așa că vă voi ține la curent cu transformările pe care le voi avea în urma acestui minunat sport”, a mai dezvăluit artista pe rețelele de socializare.

Lavinia Pîrva s-a căsătorit cu Ștefan Bănică în Bulgaria

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de ani buni și împreună au adus pe lume un băiețel numit Alexandru. Cuplul a optat pentru o căsătorie discretă în Bulgaria, la care au luat parte doar cei apropiați.

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Lavinia și Ștefan Bănică au abordat subiectul căsătoriei lor secrete desfășurate în Bulgaria.

Cei doi și-au păstrat întotdeauna viața privată într-un mod foarte discret, motiv pentru care au optat pentru organizarea căsătoriei în afara României, astfel evitând atenția excesivă a paparazzilor.

„Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni. Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste”, a povestit Lavinia Pîrva.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton