Homepage  / Vedete româneşti

Ce meserie ar fi vrut să aibă Andreea Mantea dacă nu ar fi urmat calea televiziunii. Fiul ei i-a moștenit pasiunea

Ce meserie ar fi vrut să aibă Andreea Mantea dacă nu ar fi urmat calea televiziunii. Fiul ei i-a moștenit pasiunea
20

de Cristina Țapu,

Andreea Mantea este o prezență constantă pe micul ecran datorită emisiunilor pe care le prezintă. Vedeta este apreciată de către telespectatori pentru carisma de care dă dovadă. Iată ce și-ar fi dorit Andreea Mantea să devină dacă nu ar fi pornit pe drumul televiziunii.

Ce meserie ar fi vrut să aibă Andreea Mantea dacă nu ar fi urmat calea televiziunii

Andreea Mantea nu mai are nevoie de prezentare. Lucrează de aproape două decenii în televiziune, iar emisiunile pe care le-a prezentat s-au bucurat de succes de-a lungul timpului.

Într-un interviu acordat Ego.ro, Andreea Mantea a vorbit despre meseria pe care ar fi vrut să o practice dacă nu ar fi activat în televiziune și a subliniat că și fiul ei i-a moștenit pasiunea pentru animale.

Andreea Mantea, vacanță în DubaiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Andreei i-ar fi plăcut să devină medic veterinar întrucât îi sunt dragi animalele și contribuie la salvarea lor ori de câte ori are ocazia. Fiul său, David i-a moștenit pasiunea pentru animale și este foarte implicat atunci când vine vorba despre salvarea unui suflet nevinovat.

Fiul Andreei Mantea a moștenit pasiunea pentru animale

Andreea a povestit cum ea și David au lucrat împreună pentru a salva un cocoș care fusese atacat, cel mai probabil, de un șoarece.

„La un moment dat am avut niște păsări în curte, niște găini și doi cocoși. Unul dintre cocoși a fost mușcat de o vietate. Nu aș vrea să zic că șobolan, dar, din păcate, cred că șobolan era! I-a mușcat toată partea din față. Avea o gaură, iar copilul făcea foarte urât. Era 11 noaptea și am auzit țipetele cocoșului.

Ne-am dus, am luat cocoșul, David era terminat. Am zis că îl salvez eu. Am cusut cocoșul. I-am dat niște calmante înainte, doar că le băgam pe cioc și ieșeau pe partea cealaltă. La un moment dat mi s-a făcut rău și a continuat el! L-am salvat și încă trăiește! A doua zi m-am dus cu el la veterinar, l-au încadrat la păsări exotice”, a povestit Andreea Mantea, conform Ego.ro.

Andreea Mantea a debutat în televiziune în anul 2005

A debutat în televiziune în anul 2005, iar din acel moment au urmat tot felul de proiecte de succes pentru frumoasa prezentatoare.

Deși nu are studii în domeniul televiziunii, Andreea Mantea a fost coprezentatoare la emisiunile postului Kanal D -„Wowbiz”, împreună cu Mădălin Ionescu, „Se strigă darul”, alături de Bursucu (Adrian Cristea), „Nuntă cu suprize”, alături de Cove, „Te vreau lângă mine”, dar și „Puterea dragostei”.

Sursă foto: Instagram Andreea Mantea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton