Homepage  / Vedete româneşti

Lavinia Petrea nu și-a dorit să devină jurnalistă. Meseria la care a visat când era adolescentă: „Am stat în casă, am plâns”

Lavinia Petrea nu și-a dorit să devină jurnalistă. Meseria la care a visat când era adolescentă: „Am stat în casă, am plâns”
12

de Cristina Țapu,

Lavinia Petrea a reușit să construiască o carieră de succes în televiziune, deși inițial se pregătise pentru alt domeniu. Deși a susținut de două ori examenul la Academia de Poliție, norocul nu a fost de partea ei. Iată detaliile!

Ce meserie și-ar fi dorit Lavinia Petrea să aibă dacă nu ar fi fost jurnalistă

Lavinia Petrea avea visul să devină studentă la Academia de Poliție, dar parcursul vieții i-a rezervat altă direcție. În ciuda eforturilor, nu a reușit să intre, astfel că a decis să își îndrepte atenția către o altă profesie.

„Da, am dat în primul an și am fost pe a 27-a poziție din 25 la media finală. A fost o mare dezamăgire. Îmi aduc aminte că două săptămâni am stat în casă, am plâns, n-am vrut să vorbesc cu nimeni. I-am zis mamei că nu mă interesează. Eu nu merg la altă facultate. Eu stau un an acasă și o să dau din nou la Academia de Poliție„, a povestit Lavinia Petrea, conform Unica.

Lavinia PetreaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

La îndrumarea profesoarei de istorie, Lavinia Petrea s-a înscris la SNSPA, unde a fost acceptată din prima încercare. În anul următor, a încercat din nou la Academie, dar nici a doua încercare nu s-a dovedit a fi una cu noroc.

„Era examenul în toamnă, pe 11 septembrie 2011,  o să țin minte toată viața. Am intrat la stat, chiar cu bursă în primul an și am mers la SNSPA. Am dat și în anul următor la Academia de Poliție. Am continuat să mă mai pregătesc încă un an. Am picat din nou și am rămas la SNSPA. Dar uite că viața m-a dus către direcția respectivă de care am fost foarte atrasă, deși Academia de Poliție și cariera de polițist nu sunt deloc ca în filme. Și iată că eu, ca jurnalist, sunt pe eveniment și am intrat în contact cu polițiști, procurori. Dar vezi, asta mi-a arătat că viața te pune până la urmă pe drumul care trebuie, cred. Deși dezamăgirea fusese atât de mare atunci pentru mine, a fost mult mai bine„, a concluzionat prezentatoarea.

Lavinia Petrea a sărbătorit anul trecut 9 ani de căsnicie alături de soțul ei, cu care are trei copii. Cunoscuta vedetă și-a întâlnit pe sufletul pereche în contextul carierei sale. Prima lor întâlnire a avut loc chiar de ziua ei, un an mai târziu, fără ca el să știe că era ziua de naștere a prezentatoarei. Inițial, relația lor a fost complicată, dar treptat lucrurile s-au stabilizat.

„Prima dată l-am întâlnit în cadrul unei întrevederi organizate de șeful lui la acea vreme, o întâlnire informală. După aproape un an ne-am revăzut, chiar de ziua mea, în iulie, dar el nu știa acest detaliu. Nu a fost nici atunci o întâlnire romantică, dar știam amândoi că ne îndrăgostiserăm unul de celălalt. În toamnă am avut prima întâlnire, ne-am văzut la un ceai și am povestit ore întregi”, povestea Lavinia, conform Revistei Viva!

Sursă foto: Instagram Lavinia Petrea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton