; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce meserie a avut Andi Constantin, „Burlacul”, înainte de a participa în show uri TV

Ce meserie a avut Andi Constantin, „Burlacul”, înainte de a participa în show-uri TV

20 May 2021

Andi Constantin se bucură în prezent de succesul pe care îl are odată cu participarea sa în emisiunea „Burlacul', însă până a ajuns cunoscut viața l-a pus de multe ori la încercare.

„Burlacul' de la Antena 1 a avut un drum greu de parcurs până și-a găsit adevărata vocație. Zâmbetul cu care cucerește acum în cadrul show-ului de la Antena 1, ascunde multe lacrimi vărste în trecut. 

Andi Constantin a mărturisit că s-a confruntat de multe ori cu probleme din punct de vedere financiar, iar pentru a se întreține avea mai multe slujbe în paralel ajungând să muncească și 12 ore pe zi. Cu toate acestea, cea mai grea perioadă din viața lui este cea  în care a făcut videochat!

 

Cu ce se ocupa Burlacul Andi Constantin înainte de a deveni cunoscut 

Chiar dacă acum se bucură de celebritate lui Andi Constantin nu îi este rușine să își asume și să își expună trecutul. Lipsurile suferite în tinerețe l-au determinat să ajungă să spele podele, geamuri sau să dea cu mătura în curțile oamenilor pentru a câștiga un ban cinstit. 

„Au existat și perioade mai dificile din punct de vedere financiar, însă lucrurile acestea m-au întărit, m-au făcut să îmi doresc și mai tare să reușesc pe cont propriu, să mă dezvolt ca om și să încep să am responsabilitatea viitorului meu. Am avut câteva frustrări din cauza lipsei banilor, dar de fiecare dată aceste lipsuri mă faceau să fiu și mai discipinat, și mai determinat să reușesc. Am avut și câte două joburi în același timp, munceam 12 ore pe zi, eram tot timpul plecat de acasă, munceam și sâmbăta. Am spălat și podele, am spălat și geamuri, am dat și cu mătura prin curțile oamenilor, totul pentru a avea o stabilitate financiară.', a declarat Andi Constantin, potrivit viva.ro.

 Vezi galeria foto >

Andi Constantin: „Perioada în care am făcut videochat a fost o etapă grea'

„Burlacul' își asumă trecutul complet, recunoscând că lipsa banilor l-au împins să facă greșeli în drumul său profesional. Andi Constantin a precizat că perioada în care a făcut videochat a fost în mod cert cea mai grea din viața lui:

„Perioada în care am făcut videochat a fost o etapă grea din viața mea. Atunci am realizat că în viață lucrurile nu merg întotdeauna așa cum ai sperat, iar atunci când ești vulnerabil riscul de a lua decizii greșite, care te vor afecta mai devreme sau mai târziu, e mai mare.

Am încetat să îmi mai plâng de milă de mult, așa că nu am să încep cu asta acum. Pot spune că, indiferent de natura experiențelor din trecutul nostru, ele ne formează și ne fac oamenii de astăzi. Iar dacă eu sunt fericit cu cine devine Andi, atunci sunt recunoscător pentru toate momentele bune, dar, mai ales, pentru cele grele.', a mai spus Burlacul pentru sursa citată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare