Homepage  / Vedete româneşti

Ce mesaj i-a transmis Irina Fodor, prezentatoarea ”Asia express”, soțului ei. Acesta i-a dat o replică pe măsură

Ce mesaj i-a transmis Irina Fodor, prezentatoarea ”Asia express”, soțului ei. Acesta i-a dat o replică pe măsură

de Redactia Tvmania

Irina Fodor, vedeta care a înlocuit-o pe Gina Pistol la ”Chefi la cuțite” și ”Asia express”, la Antena 1, i-a transmis un mesaj amuzant, soțului ei, Răzvan. Acesta nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns pe măsură.

Bruneta se află în Turcia, acolo unde filmează un nou sezon al reality show-ului ”Asia express” și pare că se simte extraordinar, de nu prea îi mai vine să se întoarcă acasă. Irina i-a scris lui Răzvan așa: ”Dragă Fodor, eu rămân aici! M-au vândut colegii noștri pe măgarul ăsta și pe cămilele din spate! O să am o viață nemaipomenită! Te pup.”

Indignat și amuzat, acesta i-a transmis un mesaj pe măsură. Prezentatorul ”Burlacul” a filmat-o pe Diana, fetița lor care are 10 ani, care i-a dat replica mamei sale: ”Ai și tu mamă niște glume! După ce că tăticul ăsta este vai de capul lui…”, i-a transmis puștoaica Irinei Fodor.

Cine sunt concurenții sezonului 4 „Asia Express”

Cel mai dur reality show din România este gata să dea startul unui nou sezon. 9 perechi de vedete, concurenții ”Asia express” sezonul 4, sunt pe punctul de a începe aventura vieții lor pe Drumul Împăraților.  Cursa va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbadian și alte destinații surpriză.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în noul sezon „Asia Express’

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton