; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce mesaj are Loredana Groza pentru cei care îi critică noua piesă Nu am avut timp să am nicio apăsare

Ce mesaj are Loredana Groza pentru cei care îi critică noua piesă: „Nu am avut timp să am nicio apăsare”

28 June 2021

La câteva zile după lansarea noii sale piese, „Fericire! Bună dimineața', melodie care a stârnit reacții neașteptate în mediul online, Loredana Groza le răspunde celor care au ceva de comentat. Artista a scos piesa „Suflet și trup', în colaborare cu Jador, Costi Ioniță, Jean de la Craiova, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești și Vali Vilejie, scrie libertatea.ro.

Loredana a transmis un nou mesaj pentru cei care nu au fost de acord cu decizia ei muzicală. Motivul? Nici de această dată nu a scăpat de critici.

„Oamenii încearcă să te atragă în turmă şi dacă cumva vrei să scoţi capul sau vrei să fii altfel, eşti întotdeauna criticat, pus la zid. Nu am de ce să răspund, nici la critici şi nici la laude, pentru că trebuie să fii întotdeauna zen. Munca înnobilează omul, deci nu am avut timp să am nicio apăsare. Resurse găsesc în dragoste, în muzică, în orice lucru care îmi place, care mă inspiră şi care îmi aduce lumină', a declarat Loredana Groza, potrivit observatornews.ro.

 Vezi galeria foto >

„Întotdeauna mă reinventez şi e o continuă căutare, o continuă transformare. Fiecare proiect, fiecare cântec pe care îl fac e un nou început. Întotdeauna încerc să găsesc sunete noi, idei noi, poveşti, imagini, look-uri.

Este cred un mesaj foarte pozitiv, despre puterea de a iubi, de a te dărui, de a te dedica în general pentru orice îţi place în viaţă. Şi cu trupul şi cu sufletul', a mai spus jurata „X Factor'.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare