Homepage  / Vedete româneşti

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se vindecă prin artă de traumele suferite la „America Express”. Au lansat melodia „Cu pistolul la tâmplă”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se vindecă prin artă de traumele suferite la „America Express”. Au lansat melodia „Cu pistolul la tâmplă”
13

de Redactia Tvmania

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au trecut printr-o experiență cu adevărat traumatizantă la America Express, sezonul 2. Reîntorși în România, după ce au fost eliminați din competiție, Cleo și Edward au compus o melodie în care au transpuns emoțiile intense pe care le-au simțit în momentul în care au fost atacați de trei motocicliști în Columbia.

Cleopatra și Edward au lansat o piesă în care au vorbit despre momentele de cumpănă de la America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat piesa Cu pistolul la tâmplă, o melodie care transmite o poveste încărcată emoțional, în care frica este sentimentul care domină totul în jur.

Cu muzica și versurile compuse de Edward Sanda, „Cu pistolul la tâmplă” reprezintă realitatea cruntă pe care oamenii o trăiesc acolo unde sărăcia îi împinge să recurgă la gesturi disperate. La un moment critic au asistat și cei doi soți care au participat la America Express.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, atacați la America Express. Reporterul a fost amenințat cu arma. „Rămăsese cu pistolul la cap” (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Atunci ei au fost atacați de trei motocicliști și au fost părtași la un jaf armat. Imaginile pe care le-au văzut le au și acum în memorie, iar lansarea acestei melodii a reprezentat o modalitate de a se elibera de povara întâmplării care i-a marcat într-un mod atât de profund.

„Am făcut piesa asta după experiența pe care am trăit-o în Columbia, pentru că am fost părtași la un jaf armat. Ne-au atacat trei motocicliști cu pistoalele, în Columbia, au atacat duba în care noi eram și practic am considerat că în urma acestei experiențe, fiind artist, prin muzică mă exprim cel mai ușor, iar acele 30 de secunde le-am transformat într-o piesă. Cred că cea mai mare declarație e în single și oamenii o să înțeleagă ce am simțit în acea seară când o să o asculte”, a declarat Edward Sanda, conform Libertatea.

Câți bani au câștigat Cleopatra Stratan și Edward Sanda în urma participării la America Express

Cu toate acestea, experiența pe care au trăit-o în America Express a fost una care i-a îmbogățit nu doar din punct de vedere spiritual, ci și financiar. Conform celor de la Cancan, fiecare dintre cei doi a primit suma de 1.500 de euro pentru fiecare etapă a concursului. Ei au rezistat trei săptămâni în concurs, așadar fiecare dintre ei a primit suma de 4.500 de euro. Împreună, după terminarea emisiunii sunt mai bogați cu 9.000 de euro.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cunoscut atunci când Cleo avea 11 ani, iar artistul 16. Nu și-au vorbit atunci, însă s-au întâlnit ani mai târziu pentru o colaborare muzicală. Între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste, iar atunci când fiica lui Pavel Stratan a împlinit 18 ani, ei au devenit în mod oficial soț și soție. În anul 2021, Edward și Cleopatra s-au cununat civil, spre bucuria familiei și a prietenilor.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram Cleopatra Stratan

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton