Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată fiicele Adelinei Chivu. Natalia și Anastasia au devenit adevărate domnișoare

Cum arată fiicele Adelinei Chivu. Natalia și Anastasia au devenit adevărate domnișoare
15

de Redactia Tvmania,

În anul 2008, Adelina Chivu a renunțat la postul de prezentatoare de știri sportive, de la Antena 3, pentru a-și urma inima și soțul, în străinătate. Între timp, viața frumoasei din Piatra Neamț a devenit din ce în ce mai roz. Ea este căsătorită cu Cristian Chivu și împreună au două fiice. Fetele Adelinei Chivu au devenit adevărate domnișoare. Natalia, fiica cea mare, are 15 ani acum.

Italia a devenit țara de adopție a Adelinei Chivu încă din 2007, an în care s-a logodit cu fostul căpital al echipei naționale de fotbal, Cristian Chivu. Pe 6 iulie 2008 s-au căsătorit, iar pe 12 februarie 2009 s-a născut Natalia, prima lor fetiță. Cea de-a doua fetiță a cuplului s-a născut pe 4 noiembrie 2010, așa că anul acesta va împlini 14 ani.

Fetele Adelinei Chivu au devenit adevărate domnișoare

Adela Chivu, care revine pe micile ecrane după 16 aninde pauză, este foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală și publică rar imagini cu fetele ei. Adelina, Cristi și cele două fiice călătoresc des și se bucură de locurile superbe din Italia. Într-una dintre poze, publicate anul trecut, Adelina o plimbă pe faleză pe cățelușa Lia, iar în altă imagine apare Cristi, flancat de cele două fiice, care aproape l-au depășit în înălțime. Adelina are părul foarte lung, mai închis la culoare, se îmbracă sport de cele mai multe ori și a rămas la fel de naturală ca întotdeauna.

Atunci când Anastasia a împlinit 13 ani, Adelina a publicat o imagini cu aceasta, iar asemănarea dintre mamă și fiică este izbitoare. „Happy birthday, pisico! Te iubesc!” a scris Adelina Chivu în dreptul imaginii.

fiicele-adelinei-chivu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Adelina Chivu, despre relația cu soțul ei, Cristi Chivu

La începutul anului 2023, fosta prezentatoare de știri sportive, Adelina Chivu, a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a povestit amintiri legate de începutul relației cu soțul ei, Cristi Chivu.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2007, pe timpul verii. Au participat amândoi la un concert al trupei Holograf, acolo unde au făcut cunoștință, datorită unui prieten comun. Ea era o frumoasă prezentatoare de știri sportive, iar el era chiar căpitanul echipei naționale de fotbal a României.

Au trecut foarte repede și foarte ușor acești ani. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu ni s-au dat șanse la început, nici eu nu ne dădeam șanse, dacă e să fiu corectă. Pur și simplu ne-am lipit foarte repede, asta m-a speriat și mai tare. După asta a venit sarcina cu Natalia. Ai grijă ce-ți dorești a fost. Adică îmi doream, dar…Eu nu văzusem copil nou-născut până atunci. Noroc că a fost foarte bună Natalia cât a fost bebeluș. Nu același lucru pot să spun și despre Anastasia, că de aia am doar 2 copii și nu m-am întins un pic cu numărul”, a povestit Adelina Chivu, în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV.

Adelina Chivu prezintă X Factor, sezonul 11 

Adelina Chivu i se alătură lui Mihai Morar şi împreună cei doi vor prezenta cel mai nou sezon al talent show-ului „X Factor”Fosta prezentatoare Antena şi soţia fostului căpitan al României, Cristi Chivu, Adelina revine în peisajul media după o pauză de 16 ani în care şi-a dedicat timpul familiei.  

După 16 ani în care am stat departe de meseria mea şi m-am bucurat de familie, am ales să mă întorc la Antena 1, să prezint împreună cu Mihai cel mai important proiect de muzică şi televiziune din lume. X Factor combină în cel mai fericit mod două dintre pasiunile mele: poveştile de viaţă ale oamenilor şi muzica, fără de care eu nu pot să trăiesc. Deşi nu mă gândeam că drumul meu va mai fi sinonim cu televiziunea, iată că niciodată nu poţi să spui niciodată şi că toate femeile se pot întoarce la pasiunile lor chiar şi după o perioadă mai lungă sau mai scurtă în care se dedică familiei.

Natalia şi Anastasia, fetele mele, sunt fane absolute ale X Factor şi abia aşteaptă şi ele să vadă versiunea românească. Sunt fericită să revin într-o echipă cu oameni care au atât de multă experienţă în muzică şi televiziune, alături de concurenţi talentaţi, care abia aşteaptă să fie descoperiţi şi în faţa unui public care iubeşte spectacolul!”, dezvăluie Adelina Chivu.  

Adelina ChivuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 15

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton