; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Petru Paun_Fructul_oprit_serial

Ce mare provocare a trăit Petru Păun, actorul din „Fructul oprit”, pe platourile de filmare

20 June 2018

În ultima perioadă petrecută pe platourile de filmare, Petru Păun – actorul care îl interpretează pe Alex Iova în Fructul oprit, de la Antena 1, a trecut printr-o mare provocare. Tânărul actor s-a confruntat cu o situație care i-a îngreunat programul de muncă, însă cu toate astea el a reușit să ducă cu brio la capăt filmările pentru serial.

 

Dacă aș fi fost întrebat în urmă cu ceva timp aș fi avut alte variante de răspuns, fiind un proiect care a venit cu multe provocări la pachet. De la acomodarea cu programul și ritmul de filmare, până la controlul emoțiilor, gândurilor, al inflexiunilor vocii, al posturii etc. Acum am una singură. Cea mai mare provocare a fost să joc ultimele cinci episoade cu o discopatie lombară care s-a reacutizat de trei ori. A fost dificil să mă concentrez la scenele pe care le-am avut de jucat, în condițiile în care doar statul în picioare era o provocare dureroasă.', mărturisește Petru Păun, care poate fi văzut de telespectatori, în această seară (20 iunie), de la ora 20.00, în ultimul episod din acest sezon al serialului Fructul oprit'.

Rolul lui Alex Iova, din prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone, l-a ajutat pe tânărul actor să câștige simpatia unui public numeros, dar și să trăiască o experiență profesională frumoasă.

Personal, așa cum am mai spus-o a fost un curs continuu de autodescoperire. Toate cele întamplate acolo, în spatele camerelor de filmat, dar și când m-am aflat la cadru, m-au obligat să descopăr resurse noi pentru a duce la bun sfârșit ceea ce am avut de făcut. Înveți să sacrifici totul pentru un astfel de proiect. Timpul devine insuficient și activitățile, pe care în mod normal le desfășuram, pentru a ma întreține într-o formă mentală și fizică bună, au devenit provocări și răsfățuri. Profesional, am coagulat toate resursele acumulate până acum pentru a juca acest rol și, în același timp, acest consum a dat naștere și a cizelat noi valențe în acest domeniu artistic. Este tema clasică de sacrificiu pentru a se naște ceva nou.', spune protagonistul producției de la Antena 1.

Diseară, de la ora 20.00, Antena 1 va difuza finalul primului sezon al serialului, însă povestea nu se încheie aici, Fructul oprit urmând să revină cu un nou sezon. 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Cum se menține în formă Michaela Prosan, Sonia din „Fructul oprit'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare