; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura Cosoi2

Ce mănâncă în timpul sarcinii Laura Cosoi pentru a se menține

14 March 2018

Nu mai e mult până când Laura Cosoi își va strânge micuța în brațe. Sarcina însă a făcut-o pe actriță să își mențină stilul de viață sănătos și să acorde o atenție deosebită alimentației din timpul sarcinii. Din farfuria sa nu lipsesc alimentele sănătoase, iar combinațiile sunt făcute în așa fel încât kilogramele să nu fie acumulate din cauza alimentației.

După ce și-a făcut un jurnal despre sarcină pe blogul său, Laura a început să împărtășească cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare ce mănâncă. Pe lângă faptul că ceea ce mănâncă este foarte sănătos, totul arată și foarte bine.

„Biban de mare în crustă de quinoa și cartofi dulci', a scris vedeta pe Instagram. Iar fotografiile cu meniul ei zilnic nu lipsesc niciodată.

 

 

 

 

„Nu am avut niciun fel de simptome ciudate, nici gand de pofte, greturi sau stari de oboseala! Mi s-a parut chiar ciudat, insa experienta mea de viitoare mama asa a fost – in primul trimestru propriu-zis nici nu am simtit ca sunt insarcinata. Iti dai seama ca lucrul acesta m-a surprins foarte placut, cu atat mai mult cu cat am avut alte asteptari. Credeam ca o sa zac la pat trei luni, ca nu voi putea merge la repetitii, adio gatit si calatorii. Cu alte cuvinte, ca nu voi putea face mai nimic. Insa, vad ca fata mea are de gand sa-si vada de treaba si sta cuminte acolo.', a scris Laura pe blogul său despre primul trimestru de sarcină.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare