; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

66740103_10157371765456100_7760927696812507136_n

Ce mai pregătește telenovelistul David Zepeda

07 February 2020

Actorul mexican în vârstă de 46 de ani poate fi văzut în prezent în SUA, la postul Telemundo, în sezonul doi al producţiei „La Doña', în care îi dă replica lui Aracely Arambula, şi pregăteşte un nou proiect.

Conform peopleenespanol.com, el se va întoarce la compania mexicană Televisa pentru a juca într-o nouă telenovelă a producătoarei Rosy Ocampo, alături de care a colaborat la „Forţa destinului' şi „Viaţă de împrumut'. Despre acest nou serial, ale cărui filmări vor începe în martie, nu se ştiu multe detalii, însă David (recent despărţit de iubita sa, Lina Radwan) a zis că telespectatorii vor vedea „o poveste intensă, bine spusă, asemănătoare celei din „La fuerza del destino''. 

Despre rolul pe care îl interpretează în „La Doña 2', afaceristul José Luis Navarrete, David a declarat că este „provocator'. „Sunt un actor versatil. Pot să interpretez o varietate de personaje, pentru acest lucru m-am pregătit atâția ani', a explicat el. Despre partenera sa din serial, Aracely, alături de care a avut de interpretat secvențe incendiare, David a mărturisit ziariștilor: „Este foarte asumată, e o femeie care iubește ceea ce face, o mare actriță. Avem chimie împreună, iar acest lucru e foarte important pentru public'.

Ultima oară David a fost văzut pe micile ecrane anul trecut, la Pro 2, în „Legea iubirii', alături de Ana Brenda Contreras și Julian Gil.  

Urmăriți o secvență cu David din „La Doña 2':

https://www.instagram.com/p/B8OedkyH1By/

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare