; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Modelele lui Bote fac reclamă la prezervative

27 October 2011

În episodul de joi, 27 octombrie, concurentele de la reality-show-ul Antenei 1, Next Top Model', trebuie să promoveze produse dintre cele mai bizare, de la hârtie igienică, la chiloţi şi prezervative.

Să fii model nu e deloc o treabă uşoară. Deşi la prima vedere poate părea simplu şi la îndemâna oricui, Bote vrea să le arate concurentelor Next Top Model' că lucrurile stau cu totul altfel în realitate. Astfel, Cătălin a decis să le testeze creativitatea, simulând un casting. Protagonistele au descoperit că trebuie să promoveze tot felul de produse de la hârtie igienică, ouă, grăunţe, până la chiloţi şi prezervative.

Bună fetelor. Observ că sunteţi îmbrăcate adecvat pentru un casting, fără accesorii…Pentru că sunteţi la un casting, aveţi un client. De această dată, eu sunt clientul vostru. Pe această masă sunt tot felul de produse, pe care va trebui să le promovaţi astfel încât să mă convingeţi pe mine, ca şi client, că sunteţi cea mai bună dintre miile de fete care vin la un astfel de casting pentru a promova produsul meu!', le-a spus Cătălin participantelor la show.

Rând pe rând, designerul le distribuie concurentelor produsele pe care le vor promova, dându-le posibilitatea să îşi aleagă de pe masă şi alte produse ajutătoare. Au la dispoziţie doar zece minute ca să gândească o strategie şi un mesaj pertinent pentru campania lor. Dacă unele dintre ele se dovedesc a fi extrem de practice şi de convingătoare, reuşind să îi stârnească interesul lui Cătălin, altele sunt de-a dreptul depăşite de situaţie.

dsc_4734

Picture 2 of 9

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare