Homepage  / Vedete străine

Ce mai face Özcan Deniz. Actorul a revenit pe micile ecrane turcești într-un serial controversat

Ce mai face Özcan Deniz. Actorul a revenit pe micile ecrane turcești într-un serial controversat
4

de Anda Dincă,

Actorul turc Özcan Deniz (51 de ani), cunoscut la noi din serialele “Mireasa din Istanbul”, „Ziua în care mi s-a scris destinul” și “Trandafirul negru” este implicat într-un nou proiect tv, “Kızıl Goncalar” (“Muguri de trandafiri roșii”). Producția a avut premiera în Turcia la postul Fox pe 18 decembrie, iar alături de Özcan din distribuție mai fac parte Özgü Namal, Erkan Avci, Mert Yazicioglu, Hazal Türesan, Selen Öztürk și Duygu Sarisin. Scenariul îi aparține lui Necati Șahin (“The Club”, “Atatürk 1881 – 1919”), iar de regie se ocupă Ömür Atay (“Masumiyet”).

În acest serial, Özcan joacă rolul lui Levent Alkanlı, un psihiatru idealist, admirator al lui Atatürk, care se împarte între meserie și familie (are o fiică, pe Mira, jucată de Esma Yılmaz). Viața sa se schimbă când le cunoaște pe Meryem Tezel (Özgü Namal) și pe fiica ei, Zeynep (Mina Demirtaş), care fac parte dintr-o comunitate foarte religioasă. Levent și Meryem au stiluri de viață și principii foarte diferite, însă ambii au mariaje care nu funcționează bine și secrete de familie, iar asta îi apropie.

Conform ekranhaber.com, mai mulți telespectatori au făcut plângeri după difuzarea primului episod ca urmare a unor scene care au „denigrat religia islamului”. În urma lor, cei de la RTÜK (Consiliul suprem al radioului și televiziunii), au declarat într-un comunicat: „Sesizările cetăţenilor noştri privind reclamaţiile cu privire la ultimul serial difuzat la Fox TV sunt înregistrate cu meticulozitate prin intermediul centrului nostru de apeluri. Toate reclamaţiile sunt examinate de experţii consiliului nostru suprem, responsabili cu supravegherea organismului de radiodifuziune în cauză”.

ozcan-deniz-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Înainte de “Kızıl Goncalar”, Özcan a jucat în 2021 în serialul „Seni Çok Bekledim” (alături de Irem Helvacıoğlu), însă producția nu a prins la public și a fost anulată după numai 13 episoade. De atunci și până la acest nou proiect tv Özcan s-a axat pe cariera sa muzicală, susținând des concerte în Turcia, dar și pe mariajul cu mai tânăra creatoare de modă de origine iraniană, Samar Dadgar (29 de ani).

Cei doi împlinesc în luna ianuarie un an de când au devenit soț și soție, în ciuda comentariilor mamei lui Özcan, care nu a văzut cu ochi buni relația celor doi. În decembrie 2021, Özcan a finalizat divorțul de mama băiețelului său, Feyza Aktan, iar la începutul 2022 deja o cerea în căsătorie pe Samar. Ei s-au căsătorit pe 20 ianuarie 2023, la domiciliul actorului din Zekeriyaköy. La eveniment, au participat doar prietenii apropiați și fratele său mai mare, Ercan Deniz, mama lor, Kadriye Deniz, lipsind de la ceremonie.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton