Homepage  / Vedete străine

Ce mai face Onur Seyit Yaran, Doruk din „Totul pentru familia mea”. Actorul are un nou proiect

Ce mai face Onur Seyit Yaran, Doruk din „Totul pentru familia mea”. Actorul are un nou proiect
8

de Anda Dincă,

Tânărul Onur Seyit Yaran, interpretul lui Doruk din serialul “Totul pentru familia mea” (“Kardeşlerim”) de la Kanal D, a primit un nou rol. El a ieșit din distribuția acestei producții la începutul sezonului 4, care a avut premiera la turci, la postul Atv, pe 9 septembrie, iar acum este gata pentru nou proiect.

Conform gazetevatan.com, el va juca într-o producție realizată de OGM Pictures și regizată de Turkan Derya, care se va numi “Saplantı”/ “Obsesia”. Serialul va fi difuzat de Star TV și este foarte așteptat de către telespectatori. Inițial fusese anunțat ca protagonist cunoscutul Barış Arduç (“Între tine și rău”), însă acesta s-a retras din proiect. Producătorii l-au ales într-un final pe Onur Seyit Yaran și au făcut schimbări și în ceea ce privește scenariul, povestea fiind orientată acum spre tineri.

În “Obsesia” Onur îl joacă pe Babür, un bărbat care trăiește o dragoste obsesivă, în timp ce partenera sa va fi Nilsu Berfin Aktaş, cunoscută din “Inimă rănită”, dar și din “Melek”, serial în care îi dă viață lui Yaz. Filmările pentru “Obsesia” vor începe la sfârșitul lunii octombrie și vor avea loc la Istanbul, iar din distribuție va mai face parte și Meltem Akçöl. Mai mult, ziariștii turci spun că ar negocia pentru un rol și Erkan Petekkaya (“Furtună pe Bosfor”).

Onur Seyit YaranIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Pentru Onur Seyit Yaran “Totul pentru familia mea” este al treilea serial în care apare, după “Kalk Gidelim” și “Vuslat”. Onur, care a fost desemnat în 2016 “Cel mai bun model din Turcia”, este pasionat de fitness, iar revistele de la el din țară îl pun deseori pe copertă. În decembrie 2021, el a câștigat premiul pentru “Cea mai bună ascensiune a anului” la Gala Men of The Year a revistei “GQ”. De asemenea, la Gala “Fluturele de Aur” din decembrie 2022, el a obținut, alături de Su Burcu Yazgı Coșkun, un premiu la categoria „Cel mai bun cuplu din serial TV”.

La noi, Kanal D a difuzat ultimul episod din sezonul 3 al serialului „Totul pentru familia mea” la începutul lunii iulie. Cel mai probabil noul sezon va ajunge pe micile noastre ecrane la începutul anului viitor. Presa turcă spune că actorul Yiğit Koçak, cel care îi dă viață lui Ömer, ar putea fi în centrul poveștii din sezonul 4 al serialului.

Producția cu tineri “Totul pentru familia mea” a fost difuzată în peste 30 de țări, iar albumul care include coloana sonoră a fost lansat în iunie 2021.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton