Homepage  / Vedete străine

Ce mai face Neslihan Atagül. Frumoasa actriță are un nou proiect

Ce mai face Neslihan Atagül. Frumoasa actriță are un nou proiect
10

de Anda Dincă,

Turcoaica Neslihan Atagül, care a fost văzută pe micile noastre ecrane în serialele “Dragoste infinită”, “Fiica ambasadorului” și “Sărutul otrăvit”, dar și la Netflix, în comedia “Oh, Belinda!”, își alege cu grijă proiectele în care joacă. După ce a analizat mai multe oferte, ea a acceptat să apară într-un serial de epocă produs de Ay Yapim, “İşgal Günlerinde Aşk” (“Dragoste în vremea ocupației”).

Acțiunea acestei producții, al cărei scenariu va fi semnat de Yılmaz Șahin și Pınar Bekbölet (“Suleyman Magnificul”), se petrece în 1918, iar Neslihan îi va da viață unei rusoaice, Vera Gregov, anunță lavozdealmeria.com.

În prim-planul poveștii se află Ekrem Baydar, un membru al unei organizații secrete înființate de Mustafa Kemal Atatürk, fondatorul Republicii Turcia, în timpul Războiului de Independență al Turciei. Conform onedio.com, serialul va avea premiera pe micile ecrane turcești în 2025, însă nu se știe deocamdată ce post îl va difuza. Personajul interpretat de Neslihan, Vera, va fi o figură importantă care va construi o punte între mișcările de rezistență din Istanbulul ocupat și gruparea secretă condusă de Ekrem Baydar.

neslihan-atagul-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cum îi mai merge în căsnicie

Neslihan Atagül şi partenerul ei de viață, Kadir Doğulu (pe care îl știm din „O singură privire”), s-au îndrăgostit la filmările serialului „Un destin la răscruce” („Fatih Harbiye”, 2013-2014). Kadir nu a stat foarte mult pe gânduri și a cerut-o de nevastă pe Neslihan pe platouri, într-o pauză, printre reflectoare și cabluri.

„Surpriza a fost totală, iar eu am fost foarte emoționată. Nu mă așteptam la așa ceva, într-un asemenea loc!”, a declarat la vremea aceea actrița, care, pe 20 august, va împlini 32 de ani. În iulie 2016 ei au devenit soţ şi soţie, petrecerea având loc la un hotel de lux din Istanbul. De atunci ei au avut parte de multe momente frumoase, însă și momente de criză, din cauza unor presupuse infidelități ale lui Kadir.

Indiferent de bârfele apărute în tabloide, cei doi nu și-au spălat rufele în public și au vorbit mereu frumos unul despre celălalt. Întrebată de ziariștii turci ce i-a făcut cadou soțului ei de ziua lui de naștere (pe 19 aprilie a împlinit 42 ani), Neslihan a răspuns: “Nu i-am dăruit nimic, eu sunt cel mai bun cadou pentru el”.

Neslihan a absolvit Departamentul de Teatru al Universității Yeditepe din Istanbul, iar până să devină actriță (în 2006 a avut primul rol în serialul “İlk Aşk”), a lucrat ca model.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton