Homepage  / Vedete străine

Ce mai face Hilal Altınbilek, protagonista serialului „Mă numesc Züleyha”. Actrița are un nou proiect

Ce mai face Hilal Altınbilek, protagonista serialului „Mă numesc Züleyha”. Actrița are un nou proiect
8

de Anda Dincă,

Hilal Altınbilek nu a mai avut ocazia să facă parte dintr-un proiect ambițios după producția de succes „Mă numesc Züleyha” (2018-2022). Însă acest lucru se va schimba curând căci va putea fi văzută într-un serial dramatic la postul turcesc Fox, „Șahane Hayatım” („Viața mea minunată”).

Produs de compania Ay Yapım și regizat de Çağrı Bayrak, serialul spune povestea lui Șebnem (Hilal Altınbilek) o femeie greu încercată de viață, căreia i se întâmplă multe nedreptăți, dar care reușește să le depășească și să ducă traiul la care a visat mereu. Problemele apar din nou când trecutul ei criminal nu-i dă pace.

Alături de Hilal, în „Șahane Hayatım” mai joacă și alți actori cunoscuți, Onur Tuna (care este inspectorul Mesut), Yiğit Özșener (Onur, soțul bogat al lui Șebnem), Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade și Sumru Yavrucuk (Aysel, mama lui Onur).

Are și proiect nou, și iubit nou

În ceea ce privește viața amoroasă, frumoasa Hilal (32 de ani) și-a găsit din nou fericirea după despărțirea de scriitorul Metin Hara, din luna august a anului trecut. Conform takvim.com.tr, ea se iubește în prezent cu Mehmet Can Uzun, un bărbat cu o carieră de succes în managementul hotelier.

Actrița a făcut oficială relația cu acesta urcând pe conturile de socializare poze din vacanțele petrecute cu el. Mai mult, ea a declarat entuziasmată ziariștilor turci: „Totul merge bine, sunt foarte fericită”.

ce-mai-face-hilal-altinbilek-protagonista-serialului-ma-numesc-zuleyha-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Dacă lucrurile continuă așa, Mehemt și Hilal ar putea să facă pasul cel mare, mai ales că nu de mult ea a declarat că e gata să-și întemeieze o familie.

Înainte de a debuta ca actriță, Hilal a lucrat ca model. Primul ei rol a fost în 2011, în serialul „Derin Sular”, iar pe micile noastre ecrane a mai fost văzută și în „Trandafirul negru”. Succesul ei internațional se datorează serialului „Mă numesc Züleyha”, pentru care a fost premiată în Italia și pentru care a fost invitată în Mexic la un eveniment important.

Vedeți aici trailerul serialului Șahane Hayatım:

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton