; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Coraima t

Ce mai face Coraima Torres, protagonista telenovelei „Kassandra”?

16 April 2018

Coraima Torres a făcut furori la începutul anilor ’90 cu rolul Kassandrei din telenovela cu acelaşi nume, iar de atunci a continuat să joace în diferite seriale si filme, care nu au avut un succes răsunător.

Anul acesta, actriţa în vârstă de 44 de ani a semnat cu cei de la Telemundo pentru un nou proiect tv. Noul serial în care joacă se numeşte Mi familia perfecta' şi a avut premiera în SUA pe 9 aprilie. Telenovela spune povestea a cinci fraţi mexicani (Los Guerrero), care îşi încearcă norocul în Statele Unite. După moartea tatălui lor şi după deportarea mamei lor, Irma (Laura Flores), în Mexic, cei cinci – El Patas (Jorge Luis Moreno), Rosa (Laura Chimaras), Marisol (Gala Montes), Julián (Gabriel Tarantini) şi Lili (Ainhoa ​​Paz) – vor să-şi contureze o carieră de succes în America, însă, în fiecare zi, se lovesc de prejudecăţi. Alături le este un asistent social, Erika Ramírez (Sabrina Seara), şi un antrenor de fotbal, Santiago Vélez (Mauricio Henao).

Coraima o interpretează pe Amparo De Vélez, o psihiatră renumită şi o autoare de succes care nu este de acord cu pasiunea pentru fotbal a fiului ei. În ceea ce priveşte viaţa privată, actriţa de origine venezuleană este căsătorită de 22 de ani cu actorul columbian Nicolás Montero, cei doi având împreună un băiat pe nume Manu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare