; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce mai face Charlize Theron, în ce o vom vedea și ce proiecte a refuzat

Ce mai face Charlize Theron, în ce o vom vedea și ce proiecte a refuzat?

04 July 2021

Charlize Theron, vedeta filmului „Vechea gardă' (2020), lansat pe Netflix anul trecut, în iulie, a povestit despre continuarea filmului, al cărei scenariu este deja finalizat. Filmările vor începe în prima parte a anului 2022, informează variety.com.

Charlize Theron a declarat că filmările pentru continuarea peliculei „Vechea gardă' vor începe chiar în primul trimestru al anului viitor. Evident, actrița a evitat să dezvăluie mult detalii despre noua poveste, dar a confirmat faptul că în distribuție îi vom regăsi pe Joe și Nicky, romanticii eroi interpretați de Marwan Kenzari și Luca Marinelli.

Charlize Theron a jucat rolul principal, al neînfricatei războinice Andy, în „Vechea gardă', filmul de acțiune regizat de Gina Prince-Bythewood și inspirat de seria omonimă de reviste și benzi desenate semnate de Greg Rucka. Andy conducea acolo un grup de mercenari nemuritori care însoțeau de secole muritorii, salvându-i de cele mai mari catastrofe.

La începutul poveștii, echipa era recrutată pentru o nouă misiune foarte importantă, aceea de a-l împiedica pe Merrick (Harry Melling), un geniu malefic, să le multiplice puterile (după studii de laborator și experimente chinuitoare în care nemuritorii erau cobai) și să le folosească în scopuri distructive. În film juca și actrița româncă Anamaria Marinca, în rolul cercetătoarei Meta Kozak, mâna dreaptă a lui Merrick. Filmul îi mai avea în distribuție pe Chiwetel Ejiofor, Matthias Schoenaerts, Joey Ansah și KiKi Layne.

Viitorul apropiat vine cu o agendă foarte încărcată pentru Charlize Theron, pentru că, recent, Vin Diesel, colegul ei din distribuția noului „Furios și iute 9', a dezvăluit că scenariștii viitorului film al francizei lucrează la un viitor spin-off care să aibă în centru chiar personajul interpretat de ea, Cipher.

Un alt proiect la care a fost invitată să participe Charlize Theron a fost reality-show-ul „The Bachelor', însă celebra actriță a refuzat.

„Aș fi o gazdă cumplită pentru asemenea emisiune. Îmi cunosc limitele!', a spus ea.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare