Homepage  / Vedete străine

Ce mai face Ceyda Düvenci. Actrița din „1001 de nopți” și-a refăcut viața sentimentală după cel de-al treilea divorț

Ce mai face Ceyda Düvenci. Actrița din „1001 de nopți” și-a refăcut viața sentimentală după cel de-al treilea divorț
6

de Anda Dincă,

Actrița Ceyda Düvenci, interpreta lui Bennu Ataman din serialul „1001 de nopti”, iubește din nou după ce vara trecută a divorțat după o căsnicie de 8 ani de actorul Bülent Şakrak.

Cel care i-a readus zâmbetul pe buze este un programator de radio, Güçlü Mete, însă până acum niciunul dintre ei nu au confirmat faptul că formează un cuplu.

Ceyda Düvenci și Bülent Şakrak s-au căsătorit în 2015 și au împreună un fiu pe nume Okan Ali. Cei doi au divorțat pe repede înainte la notar, într-o singură audiere, care a durat 15 minute. Divorțul de Bülent nu este primul din viața sa. Actrița a mai avut mariaje cu Engin Akgün și Kaan Girgin. La rândul său și Güçlü Mete a mai fost căsătorit din 2003 până 2022 cu Ebru Cündübeyoğlu.

La scurt timp după de despărțirea de Bülent, Ceyda a declarat că nu exclude să se reîndrăgostească într-o zi, însă va fi mai reticentă în fața unui mariaj. „Nu vreau să spun cuvinte mari, dar nu cred că mă voi căsători din nou. Desigur, iubirea este încă posibilă. Am 46 de ani, bineînțeles că voi putea să iubesc din nou. Sunt o femeie care poate găsi dragoste peste tot în viață”, a spus ea, citată de gecce.com.tr.

Ceyda DüvenciIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ceyda s-a lansat în televiziune în anii 90, iar de-a lungul carierei sale a jucat în numeroase seriale, piese de teatru, filme și a prezentat emisiuni. Ceyda a scris și cărți pentru copii inspirate de tratamentul și viața fiicei ei, Melisa, acum în vârstă de 13 ani, care a fost tratată pentru paralizie cerebrală. Melisa este fructul căsniciei dintre Ceyda și afaceristul Engin Akgün. Mai mult, impactată de faptul că mama ei a rămas nevăzătoare în urma unui accident rutier, Ceyda s-a implicat în numeroase proiecte de responsabilitate socială privind persoanele cu deficiențe de vedere.

Cel mai recent proiect tv al actriței este serialul „Sakla Beni”, care este difuzat în prezent de postul turcesc Star TV.

Producția „1001 de nopți”, transmisă în trecut de Kanal D, va putea fi revăzută, începând cu 2 aprilie, de la ora 18.00, la postul Happy Channel. Serialul, lansat în anul 2006, prezinta povestea de iubire dintre Onur și Şehrazat. Interpreții lor – actorii Halit Ergenç și Bergüzar Korel – s-au îndrăgostit la filmări și au în prezent 3 copii.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton