; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DILA_Hatice Sendil

Ce mai face actriţa Hatice Şendil

08 November 2017

Dacă eraţi curioşi să aflaţi ce mai face actriţa Hatice Şendil, protagonista serialelor „Ziua în care mi s-a scris destinul!' şi „Dila', aflaţi că aceasta s-a dedicat vieţii de familie, cel puţin pentru o perioadă. Ea şi soţul ei, Burak Sağyaşar, se ocupă în prezent de creşterea băieţelului lor, Can, născut pe 16 mai anul acesta.

 

„Sunt fericită că voi juca cel mai important rol din viaţa mea, acela de mamă. Ştiu că nu se compară cu niciun alt rol. Simt că împlinirea mea, ca femeie, acum se desăvârşeşte', ne-a declarat Hatice cu puţin timp înainte de a naşte. Tot atunci actriţa ne-a spus cât timp intenţionează să stea departe de platourile de filmare: „Voi sta atât timp cât va fi nevoie. Nu aş vrea să îmi neglijez cariera, dar nici nu vreau să îmi las copilul în grija unei bone. Sunt sigură că voi reuşi să le împac pe amândouă'.

 

Hatice Şendil (34 de ani) s-a căsătorit pe 29 mai 2015 cu actorul Burak Sağyaşar (30 de ani), cel care l-a jucat pe doctorul Pedro în ultimul sezon la serialului „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii'.

La nunta care a avut loc într-un hotel de lux din Istanbul au fost prezente şi prietenele lui Hatice, actriţele Selma Ergeç, Pelin Karahan şi Bergüzar Korel.

Burak Sağyaşar este co-producător al serialui „Söz' (cu Tolga Sarıtaş şi Aybüke Pusat în rolurile principale), care a ajuns în Turcia la sezonul 2. 

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare