; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anastasia Tsilimpiou in serialul Kosem

Ce mai face actriţa Anastasia Tsilimpiou, cea care i-a dat viaţă lui Kösem

16 October 2017

Anastasia Tsilimpiou, actriţa de origine română, cea care a interpretat-o pe sultana Kösem în adolescenţă în primul sezon al serialului cu acelaşi nume difuzat la Kanal D, a dezvăluit cum a fost văzută interpretarea personajului său de către Nurgül Yeşilçay, actriţa care îi dă viaţa lui Kösem în cel de-al doilea sezon.

M-am reîntâlnit recent cu Nurgül şi mi-a spus că am făcut o treabă extraordinară intrepretând-o pe Kösem şi că i-a făcut o extraordinară plăcere să lucreze alături de mine. Acest lucru m-a facut să fiu foarte mândră de munca mea şi mi-a dat putere', a spus Anastasia.

De asemenea, tânăra a povestit ce planuri are pentru viitorul apropiat şi când are de gând să revină în România, ţara natală a tatălui său.

În ceea ce priveşte activitatea mea de acum, pot spune că lucrurile merg de la sine. Am câteva proiecte personale şi am în plan câteva audiţii. Cu siguranţă, în viitorul apropiat, vor veni ofertele pentru noi roluri în producţii de succes. Cât despre viaţa mea personală, nu am prea multe de spus. Sunt fericită, mă simt pe val şi dornică să învăţ zilnic lucruri noi. Aştept cu mare nerăbdare reîntoarcerea, cât de curând, în România. Mi-a placut enorm!', a spus ea.

Anastasia Tsilimpiou a fost la începutul acestui an în România la invitaţia postului Kanal D. Actriţa are origini româneşti, tatăl fetei fiind un român plecat în Grecia la începutul anilor 90. Pe 12 noiembrie, frumoasa actriţă va împlini 20 de ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare