;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Can yaman portada

Ce mai face actorul turc Can Yaman, protagonistul serialului „Vis de iubire”

4 November 2020

Can Yaman cucerește încet, dar sigur fiecare continent al lumii cu producția „Vis de iubire' în care a jucat alături de Demet Ozdemir și care a ajuns la final în România pe 22 octombrie. 

Serialul turcesc a avut premiera pe 27 octombrie și în Statele Unite  la un post tv de limbă spaniolă din SUA, sub numele de „Pajaro soñador', asta după ce a fost difuzat cu mare succes peste tot prin lume.

În perioada aceasta, turcul, care va împlini 31 de ani pe 8 noiembrie, a primit o veste relativ tristă – cel mai recent serial în care a jucat, „Bay Yanlış', a fost anulat de Fox Turcia după câteva luni și doar 14 episoade. Dar Can și-a alinat supărarea cu o excursie în Italia, acolo unde se bucură de mare succes datorită aceluiași „Vis de iubire', iar italiencele, chiar și în pandemie, i-au făcut o primire foarte călduroasă.

În plus, producătorul care a lucrat cu el și la „Vis de iubire', și la „Bay Yanlış', tocmai a declarat, citat de presa locală, că are mai multe idei de proiecte și vrea să colaboreze tot cu Can Yaman pe mai departe. Așa că, per ansamblu, domnul Yaman o duce chiar bine!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare