; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel_arenas

Ce mai face actorul Daniel Arenas, protagonistul din „Maricruz”?

27 April 2018

Actorul Daniel Arenas este foarte fericit că ultimul său proiect tv, telenovela „Mi marido tiene familia' („Soţul meu are familie'), a avut mare succes în Mexic, iar producătorii au decis să facă şi sezonul al doilea.

Filmările pentru noile episoade vor începe în curând, iar Daniel este foarte entuziasmat să se întoarcă pe platouri:

„Este pentru prima oară când Televisa face sezonul doi la o telenovelă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, familiei mele pentru sprijin şi dragoste necondiţionată şi, bineînţeles, telespectatorilor, fără dumneavoastră acest lucru nu ar fi fost posibil', a declarat el, citat de peopleenespanol.com. Partenera lui Daniel va fi, la fel ca în primul sezon, actriţa Zuria Vega („Refugiul iubirii', „Să te ierte Dumnezeu, nu eu!'), iar distribuţiei se vor alătura Susana Gonzalez („Suflet vândut', „Pasiune şi putere', „În umbra trecutului') şi Arath de la Torre.

Primul sezon al telenovelei „Mi marido tiene familia' a avut premiera în Mexic pe 5 iunie 2017 şi a avut 101 episoade. Producţia este o adaptare a serialului coreean „My husband got a family' din 2012 şi spune povestea Julietei (Zuria) şi a lui Robert (Daniel), care formează un cuplu perfect şi a căror viaţă se schimbă când se mută în chirie într-un apartament deţinut de familia Córcega. Julieta nu suportă membrii acestei familii, care pe deasupra sunt şi vecinii lor. Când credea că ar putea scăpa de ei, află ceva la care nu se aştepta. Familia Córcega este de fapt familia adevărată a lui Robert, despre care ştia că nu are nicio rudă.

Daniel Arenas (39 de ani) este cunoscut din telenovelele „Teresa', „Singură pe lume' şi „Maricruz', cea mai recentă apariţie a sa pe micile noastre ecrane fiind în serialul „Dimineţi lângă tine' (Acasă), în care i-a dat replica Elei Velden.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare