; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce mai fac eroii din “Kassandra”

22 May 2011

Celebra telenovelă, care a început din 11 mai la Acasă, le-a adus celebritatea protagoniştilor Osvaldo Rios şi Coraima Torres. Însă, ulterior, cei doi nu au avut parte de acelaşi succes în carieră.

Dacă vă era dor de povestea de iubire dintre Kassandra şi Luis David, care a cucerit România la începutul anilor 90, când a fost difuzată de Antena 1, puteţi să o revedeţi la Acasă. Kassandra' a intrat în Cartea Recordurilor ca telenovela distribuită în cel mai mare număr de ţări, 128, şi i-a făcut cunoscuţi în toată America Latină pe actorii Osvaldo Rios şi Coraima Torres.

Aflată la primul său rol principal într-o telenovelă, frumoasa Coraima avea doar 19 ani atunci când au început filmările la Kassandra', în 1992. Săruturile dintre ea şi Osvaldo, care interpretează dublu rol, al fraţilor gemeni Ignacio şi Luis David, au fost atât de convingătoare, încât au apărut zvonuri că cei doi ar fi avut o idilă. Din păcate pentru fani, povestea de dragoste nu a ajuns şi în spatele camerelor, iar viaţa şi-a urmat cursul firesc.

Osvaldo, acum în vârstă de 50 de ani, a fost un adevărat Don Juan. Are trei copii, a fost căsătorit de trei ori (cu Sully Diaz, Carmen Dominici şi Geraldine Fernandez) şi de mai multe ori a fost acuzat că şi-a agresat partenerele.

Coraima (34 de ani) a avut o viaţă sentimentală mai liniştită. S-a căsătorit în 1996 cu actorul columbian Nicolas Montero şi au împreună un băieţel. Din păcate, actriţa a intrat într-un con de umbră după Kassandra'. A apărut în 2008 în seria Mujeres asesinas' (varianta columbiană), iar în 2010, a revenit pe micile ecrane columbiene cu rolul din La Pola'. Spre deosebire de ea, Osvaldo a fost mai mereu prezent pe micile ecrane de la noi cu producţii precum la La Viuda de Blanco', Zorro' sau Legământul'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare