Homepage  / Vedete străine

Ce mai fac cele mai frumoase mămici turcoaice ale momentului. Hatice Șendil și Tuba Büyüküstün radiază în pozele în care își țin copiii în brațe

Ce mai fac cele mai frumoase mămici turcoaice ale momentului. Hatice Șendil și Tuba Büyüküstün radiază în pozele în care își țin copiii în brațe
41

de Anda Dincă,

Turcoaicele Fahriye Evcen, Asli Enver, Hatice Șendil, Hazal Kaya, Bergüzar Korel și Tuba Büyüküstün au cucerit telespectatorii din România și din întreaga lume cu rolurile lor din seriale de succes. Când nu se află pe platourile de filmare, ele sunt mămici dedicate, strălucind totodată atunci când apar la diferite evenimente.

Ce mai fac cele mai frumoase mămici turcoaice ale momentului

Fahriye Evcen

Actrița din “În dragoste și în război” și “Poveste de familie” și soțul ei, cunoscutul Burak Özçivit (“Dragoste infinită”), au împreună doi băieți, pe Karan, de cinci ani, și pe Kerem, născut în ianuarie 2023. În ultimii ani, Fahriye (37 de ani) s-a dedicat familiei, punând cariera pe locul al doilea. Anul trecut, ea a jucat în sezonul al doilea al serialului istoric “Uyanış: Büyük Selçuklu”, alături de Barış Arduç (sultanul Alparslan). Pentru rolul din această producție – Akça Hatun (soția sultanului Alparslan) – Fahriye a trebuit să ia lecții de călărie și lupte.

fahriye-evcen-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 41

Asli Enver

Protagonista serialelor „Mireasa din Istanbul” și „Alegerea”, a devenit pentru prima oară mamă pe 4 iulie anul acesta. Asli (39 de ani) a adus pe lume o fetiță căreia i-a pus numele Elay, dar pe care o alintă Eloșum.

Asli și tatăl bebelușei, Berkin Gökbudak (director în cadrul unei divizii medicale din Turcia), formează un cuplu din vara lui 2022, iar în luna noiembrie a aceluiași an au devenit soț și soție, cununia civilă având loc într-un cadru restrâns, acasă, la Istanbul. Asli poate fi urmărită la Disney Plus, în serialul „Arayış” („Căutarea”), alături de Mehmet Günsür („Suleyman Magnificul”), iar la Netflix în drama „Pe mâini bune” („Sen Yaşamaya Bak”), în care joacă alături de Kaan Urgancıoğlu („Secrete de familie”).

asli-enver-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 41

Hatice Șendil

Protagonista serialelor “Dila” și “Ziua în care mi s-a scris destinul” are un mariaj fericit cu producătorul Burak Sağyaşar. Ce doi s-au căsătorit în 2015 și au împreună un fiu, pe Can, de 6 ani. Hatice (40 de ani) a apărut și ea în producția istorică “Uyanış: Büyük Selçuklu”. Ultimul serial în care a jucat, alături de Ismail Demirci și Sera Kutlubey, se numește “Iyilik” (“Bunătate”). Drama, care spune povestea unei căsnicii eșuate, a avut două sezoane și s-a terminat în Turcia la începutul anului.

hatice-sendil-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  22 / 41

Hazal Kaya

Protagonista producțiilor “Povestea noastră” și “Feriha” a născut pe 11 februarie anul acesta cel de-al doilea ei copil, o fetiță care a primit numele de Leyla Süreyya. Hazal (33 de ani) și tatăl micuței, actorul și regizorul Ali Atay, s-au căsătorit în februarie 2019, și mai au împreună un băiețel Fikret Ali, în vârstă de 4 ani. La Netflix Hazal poate fi urmărită în producția de epocă, “Miezul nopții la Pera Palace” (“Pera Palas’ta Gece Yarısı”), in care o joacă pe Esra, o jurnalistă din zilele noastre. În timp ce se documentează pentru un articol, ea călătorește înapoi în timp, până la începutul secolului XX, la faimosul hotel Pera Palace din Istanbul, loc de întâlnire a celebrităților, spionilor și aventurierilor vremii. Cel de-al doilea sezon al producției urmează a fi lansat în februarie anul viitor, conform presei din Turcia.

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel și soțul ei, Halit Ergenç (starul producției “Suleyman Magnificul”), au împreună 3 copii, pe Leyla, de doi ani, pe Ali, de 13 ani, și pe Han în vârstă de trei ani și jumătate. Bergüzar (41 de ani), pe care ați văzut-o la noi în „Suleyman Magnificul” și „Patria mea ești tu!” a început filmările la serialul „Dügüm” (“Bucla”), intitulat inițial „Kanlı yayın” („Transmisie sângeroasă”). Producția va avea 8 episoade și este realizată de OGM Pictures pentru Amazon Prime Video. În acest serial, Bergüzar îi dă viață unei moderatoare de televiziune, Neslihan Turhan, care dezbate în emisiunea ei crime neelucidate sau cazurile unor persoane dispărute.

berguzar-korel-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  27 / 41

Tuba Büyüküstün

Protagonista producțiilor „Iubire și răzbunare” și „Asi – Împotriva destinului” are două gemene, pe Maya și Toprak, în vârstă de 11 ani, cu fostul soț, Onur Saylak (cu care a fost căsătorită între 2011-2017). Pe Tuba (41 de ani) o puteți urmări la Netflix în docu-seria „Rise of Empires: Ottoman” (2020-2022), dar și într-o producție turcească din 2014-2015, „Dragoste de contrabandă” („Kara para așk”), în care face pereche cu Engin Akyürek.

Alături de Engin, Tuba a fost văzută și pe micile noastre ecrane anul trecut în „Fiica ambsadorului”. Cel mai recent proiect al Tubei de la Netflix este serialul dramatic „Un alt sine” („Another Self”/ „Zeytin Ağacı”). Producția spune povestea a trei bune prietene, jucate de Tuba Büyüküstün, Seda Bakan și Boncuk Yilmaz, ale căror vieți se schimbă total atunci când una dintre ele primește un diagnostic devastator. Spre bucuria fanilor cei de la Netflix au confirmat că vor începe filmările la sezonul doi al producției.

tuba-buyukustun-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  37 / 41

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton