; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce mai fac câştigătorii de la “Românii au talent”

07 February 2013

Cristian Gog pregăteşte un turneu naţional cu numere de mentalism şi un festival de magie, iar Adrian Ţuţu, rapperul premiant al primului sezon, a lansat o nouă piesă şi a devenit imaginea unui brand de chipsuri.

Cel de-al treilea sezon “Românii au talent” revine la Pro TV din 15 februarie, acesta fiind prilejul românilor pentru a-şi pune din nou în practică abilităţile artistice. Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, cei trei membri ai juriului, vor decide şi de această dată concurentul care va primi marele premiu în valoare de 120.000 de euro şi titlul de „cel mai talentat român.

De altfel, premianţii ediţiilor precedente s-au bucurat deja de beneficiile câştigului.

Cristian Gog – pregateste un turneu national

Viaţa lui Cristian Gog s-a schimbat radical după ce a câştigat sezonul doi al show-ului “Românii au talent”. Evenimentele, întâlnirile şi apariţiile tv au devenit o obişnuinţă pentru tânărul mentalist. El a început deja să-şi pună în aplicare planurile dinaintea concursului.

“În această primăvară voi organiza un turneu naţional în care vor prezenta un show total de mentalist. Este o dorinţă a mea mai veche şi mă bucur că acum devine realitate”, a povestit Cristian Gog.

Planurile lui nu se opresc aici: la toamnă, el va organiza un festival de magie la Cluj. “Am început deja demersurile şi am să vă povestesc mai multe în preajma evenimentului”, a explicat Gog, care a început să vândă de curând linguri îndoite prin arta telekineziei.

De la “Românii au talent”, la chipsuri

Rapperul Adrian Ţuţu mărturiseşte că lucrurile s-au schimbat foarte mult de când a reuşit să obţină marele premiu la “Românii au talent”. Ţuţu şi-a închiriat un apartament de două camere în Bucureşti, iar cu cei 120.000 de euro pe care i-a primit şi-a renovat apartamentul din Focşani, a investit în videoclipuri, dar şi-a depus şi bani la bancă.

Cariera lui muzicală se află în continuă ascensiune, iar Adrian a  lansat acum câteva zile al doilea său single, Ea'. Foarte curând va urma şi o colaborare cu Sarmalele Reci'.

http://www.youtube.com/watch?v=4e9YHtHvrPg

Pe lângă muzică, Adrian împreună cu Krem, şi el concurent în cel de-al doilea sezon al show-ului de la Pro TV, au devenit  imaginea unui brand de chipsuri.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare