Homepage  / Vedete străine

Ce mai fac Burak Özçivit și Fahriye Evcen: Ea se relaxează, el muncește. Actorul pregătește noi proiecte interesante

Ce mai fac Burak Özçivit și Fahriye Evcen: Ea se relaxează, el muncește. Actorul pregătește noi proiecte interesante
20

de Anda Dincă,

Soții Burak Özçivit (39 de ani) și Fahriye Evcen (38 de ani) au o vară frumoasă: au împlinit la începutul ei 7 ani de mariaj, iar ulterior și-au achiziționat o vilă în Turgutreis, Bodrum, unde au petrecut clipe de neuitat alături de cei doi băieți ai lor, Karan, de cinci ani, și Kerem, de un an și jumătate.

Ce mai fac Burak Özçivit și Fahriye Evcen

Relaxarea continuă pentru frumoasa Fahriye, care își etalează pe plajă formele de invidiat, însă nu și pentru iubitul ei soț, Burak, care a bătut palma pentru un nou proiect. El a anunțat pe Instagram că a început filmările la o peliculă internațională „Mahmool Makfool”.

Conform takvim.com.tr, filmul este o comedie romantică care prezintă planurile a trei femei care vin din Dubai la Istanbul pentru a-l răpi pe actorul Burak Özçivit.

Burak Özçivit  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Producția este regizată de Karim Abouzeid, iar una dintre actrițele care îi vor da replica lui Burak va fi Pelin Uluksar („Vulsat”). „Mahmool Makfool” urmează să fie lansat la sfârșitul acestui an atât în cinematografe din Turcia, cât și în cele din Dubai.

Burak revine la turci cu sezonul 6 al producției „Kuruluş Osman”

Burak Özçivit va putea fi văzut toamna aceasta pe micile ecrane turcești la Atv, în cel de-al șaselea sezon, și ultimul, al producției de epocă „Kuruluş Osman”. Deși inițial fuseseră anunțate doar 5 sezoane, audiențele mari înregistrate i-a făcut pe producători să mai continue cu încă un sezon. Cei de la antalyakorfez.com au aflat că distribuției i se vor alătura trei nume noi: Ümit Kantarcılar, Erkan Bektaş și Bengi Öztürk.

Burak va continua să dea viața eroului principal, Osman Gazi, primul sultan al Imperiului Otoman.

Burak Özçivit a cochetat cu moda înainte să devină cunoscut în lumea filmului

Cariera lui Burak a început în mod neașteptat în lumea modei. După ce a absolvit facultatea de Arte Frumoase la Universitatea Marmara, secția Design Industrial, și-a făcut debutul ca model. În 2003, a câștigat concursul de frumusețe „Best Model of Turkey” și a devenit rapid un nume cunoscut în această industrie. Cu toate acestea, ambițiile sale l-au îndreptat către actorie, o alegere care s-a dovedit a fi una inspirată.

Burak și-a făcut debutul în actorie cu roluri minore în seriale de televiziune, dar a obținut recunoașterea largă cu rolul său din serialul „Musallat” (2007). În 2010, a jucat în „Küçük Sırlar”, o adaptare turcească a popularului serial american „Gossip Girl”, unde a captat atenția publicului prin interpretarea sa carismatică și profundă.

Burak Özçivit a bătut din nou palma cu gigantul NetflixIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 20

Adevărata ascensiune a carierei sale a venit odată cu rolul din serialul „Muhteşem Yüzyıl” (2011-2014), unde l-a interpretat pe Bali Bey, un personaj care a devenit rapid unul dintre cele mai iubite de public. După acest succes, Burak a continuat să își demonstreze versatilitatea în „Çalıkuşu” (2013-2014), unde a jucat alături de soția sa din viața reală, Fahriye Evcen. Această colaborare a adus și mai multă popularitate cuplului, devenind unul dintre cele mai admirate din Turcia.

Un alt punct culminant al carierei sale a fost rolul principal din serialul „Kara Sevda” (2015-2017), care a fost un succes fenomenal atât în Turcia, cât și pe plan internațional. Serialul a fost difuzat în peste 70 de țări, iar Burak a fost apreciat pentru interpretarea sa complexă a personajului Kemal, un om prins între iubire și răzbunare. Acest rol i-a adus numeroase premii și l-a consacrat ca unul dintre cei mai buni actori ai generației sale.

Sursă foto: Instagram – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton