; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce mai fac actorii din serialul „Lost: Naufragiaţii”

21 March 2011

ce-mai-fac-actorii-din-lost„Lost: Naufragiaţii' (creat de J.J. Abrams) s-a terminat, în SUA, în luna mai a anului trecut. De atunci au trecut zece luni, iar Matthew Fox, Josh Holloway, Elizabeth Mitchell, Daniel Dae Kim, Terry OQuinn, Jorge Garcia şi Michael Emerson şi-au continuat viaţa, cu proiecte noi.

De la terminarea serialului „Lost: Naufragiaţii', fanii au rămas fie cu un gust amar (cei nemulţumiţi de finalul plin de credinţă şi lumină), fie cu bucuria unui proiect lung de şapte ani, care i-a adus în fiecare săptămână în faţa micilor ecrane. În ambele cazuri, în urma serialului rămân personajele preferate de fiecare şi actorii care i-au interpretat. Din mai încoace, aceştia s-au mutat din Hawaii (unde au avut loc filmările), şi-au schimbat look-ul (Josh Holloway s-a tuns!) şi au înlocuit „Lost'-ul cu alte proiecte.

Momentan, se ştie că Matthew Fox (Jack Shephard) joacă într-o piesă de teatru, la Londra, „In a Forest Dark and Deep' („O piesă în West End este ceva la care am visat mereu. A fost scopul meu, după serial, să ajung să fac câte un film, câte o piesă de teatru – genul ăsta de structură ', a explicat el pentru revista „Entertainment Weekly'). Şi exact aşa se întâmplă: actorul va fi personaj negativ în „I, Alex Cross', o adaptare unei serii de cărţi scrise de James Patterson, în care Fox va fi un mafiot poreclit „Măcelarul'.

Tot prin Europa a stat şi Josh Holloway (James „Sawyer' Ford, în serial): a filmat pentru al patrulea film din seria „Misiune: Imposibilă': „Mission Impossible: Ghost Protocol', alături de Tom Cruise. Cât despre Elizabeth Mitchell (Juliet Burke, în serial) şi Daniel Dae Kim (Jin-Soo Kwon, în serial), aceştia sunt deja angajaţi în seriale difuzate peste Ocean: Mitchell are rolul principal din „V', o poveste despre extratereştrii care invadează Terra cu gânduri aparent paşnice (şi, în plus, a terminat filmările la drama „Answers to Nothing'), iar Kim joacă în serialul poliţist „Hawaii Five-0' (şi în filmul „The Killing Game').

Alături de J.J. Abrams

S-a scris că Michael Emerson (Benjamin Linus, în serial) şi Terry OQuinn (John Locke) vor face din nou echipă, într-un serial de comedie făcut tot de J.J. Abrams („Odd Jobs'), dar proiectul a rămas în stand-by. Acum, Emerson face parte din distribuţia serialului „Person of Interest' (tot un proiect al ocupatului J.J. Abrams), în care e vorba despre un miliardar (Emerson) care face echipă cu un agnet CIA crezut mort (Jim Caviezel)), pentru a lupta împotriva criminalităţii din New York. Iar OQuinn e ataşat de episodul-pilot al dramei cu elemente muzicale (?!) „Hallelujah' (creată de Marc Cherry, care face şi „Neveste disperate'), în care un străin ajunge într-un orăşel prins între forţele binelui şi ale răului.

Jorge Garcia (Hugo „Hurley' Reyes, în serial) colaborează şi el cu J.J. Abrams la „Alcatraz', o dramă în care o echipă de agenţi FBI (condusă de o poliţistă interpretată Sarah Jones) se află pe urmele unui grup de evadaţi şi gardieni din faimoasa închisoare: oamenii au dispărut cu 30 de ani înainte şi revin în prezent. Până când apare acest serial, simpaticul Garcia şi-a umplut timpul cu roluri episodice în comedia „Mr. Sunshine' (cu Matthew Perry) şi „Fringe' (sezonul trei, a cărui a doua serie e difuzată şi la noi de Pro TV). În plus, a jucat în filmul „Maktub' şi va juca în „When We Were Pirates'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare