Homepage  / Vedete româneşti

Ce legătură există în prezent între Laura Giurcanu și cel care i-a îndrumat primii pași în modă, Cătălin Botezatu

Ce legătură există în prezent între Laura Giurcanu și cel care i-a îndrumat primii pași în modă, Cătălin Botezatu
14

de Cristina Țapu,

Laura Giurcanu devenea cunoscută în România în urmă cu mai bine de un deceniu, prin participarea sa la emisiunea Next Top Model. După atâția ani, Laura Giurcanu dezvăluie ce relație are în prezent cu cel care a lansat-o în lumea modei, nimeni altul decât Cătălin Botezatu.

Ce legătura există între Laura Giurcanu și Cătălin Botezatu

Într-un interviu acordat Revistei Viva!, Laura Giurcanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre debutul carierei sale, dar și despre viața de familie și aspectele mai puțin știute. Astfel, fotomodelul a recunoscut că familia reprezintă cel mai mare sprijin pentru ea.

„Familia mea e o bază solidă a vieții mele, sora mea e cea mai bună prietenă şi mereu glumim că suntem terapie gratis una pentru cealaltă”, a dezvăluit Laura Giurcanu.

laura giurcanuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

De alfel, Laura a fost întrebată și care este în prezent legătura sa cu Cătălin Botezatu, cel care i-a călăuzit pentru prima dată pașii în lumea modei.

„Cătălin e un om pe care îl voi respecta şi îl voi admira mereu, e o sursă de inspirație pentru mine. Întotdeauna revederea cu el e o plăcere, chiar dacă nu se întâmplă atât de des pe cât ne-am dori”, a răspuns Laura Giurcanu.

Cum arăta Laura Giurcanu în copilărie

Laura Giurcanu este foarte activă pe platforma Instagram, acolo unde dispune de o comunitate impresionantă de urmăritori, împărtășind periodic noutăți. Recent, influencerița a împărtășit fotografii din perioada copilăriei. Iată ce imagini a publicat concurenta care participă la emisiunea America Express!

Laura a postat două fotografii din copilărie, unde nu era singură în cadru. Alături de ea, în imagini, se regăsesc mama sa și sora acesteia, Bianca Giurcanu. Imaginile au fost, cu siguranță, pe placul internauților care au avut ocazia să o cunoască mai bine pe preferata lor.

Laura Giurcanu participă la America Express, sezonul 2

Drumul Soarelui se desfășoară, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi.

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.   

Sursă foto:

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton