; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Razvan Fodor Burlacul (6) (1)

Ce l-a convins pe Răzvan Fodor să prezinte ”Burlacul” (Antena 1)

05 March 2021

Răzvan Fodor nu se vedea în postura de prezentator a unui show matrimonial, dar după ce a aflat mai multe despre format, a acceptat să fie amfitrionul emisiunii care începe pe 5 martie, la Antena 1.

'Sincer, nu mă vedeam în ipostaza de a fi prezentator într-un show matrimonial, numai că am acceptat în momentul în care am cunoscut producătorii emisiunii, care mi-au garantat că nu va fi un show cu nuditate gratuită și că nu voi vorbi doar ceea ce imaginile arată, va fi despre altceva. Ceea ce s-a și întâmplat și ne-am dat interesul ca fiecare episod în parte să se încheie cu un tâlc, pentru ca oamenii să înțeleagă ce anume l-a determinat pe Burlacul să ia anumite decizii. Cam astea sunt motivele care m-au determinat să accept să prezint această emisiune, de care sunt foarte mulțumit!', a declarat Fodor într-un interviu pentru revista Viva!.

 Filmările au fost interesante, a cunoscut oameni noi, a aflat multe lucruri despre aceștia, dar în același timp, Fodor spune că i-a fost foarte greu, pentru că a a fost nevoit să lipsească mult de acasă în tot acest timp. 

Cum a început cariera lui Răzvan Fodor

„Paşii au fost foarte rapizi şi am fost un norocos la vremea respectivă. Eram la Palatul Copiilor, pe la 17 ani, şi cântam într-o formaţie de rock alternativ, Axial. La şase luni după ce am intrat eu în trupă, am înregistrat nişte demo-uri într-un studio profesionist. Acolo lucra Florin Ionescu, soţul Laurei Stoica, care era toboşarul de la Direcţia 5. Aveau nevoie de vocalist. A fost o rupere în Direcţia 5 în perioada aia. O parte au plecat şi au mers mai departe cu Loredana, în Direcţia 5 rămânând Răzvan Mirică, Florin Ionescu şi Cătălin Onoiu. Am zis da şi din ‘95 până în ‘98 am fost într-una din jumătăţile Direcţia 5.', spunea prezentatorul Burlacul pentru ziarul Adevărul.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare