; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Intro 1576516658

Ce l-a convins pe Keanu Reeves să joace în „Matrix 4”

09 June 2020

Pe Keanu Reeves (55 de ani) îl vom revedea în 2021 în rolul lui Neo din a patra parte a francizei „Matrix', una dintre cele mai așteptate continuări ale unei povești hollywoodiene de pe planetă. 

Deși rolul din „Matrix' (1999), „Matrix – Reîncărcat' (2003) și „Matrix – Revoluții' (2003) i-a sporit considerabil celebritatea internațională, actorul a declarat recent într-un interviu luat de publicația Empire lui și partenerei sale de film Carrie-Anne Moss (care va juca, din nou, rolul lui Trinity) că a acceptat să-l reia numai și numai pentru că a fost cucerit de scenariul semnat de Lana Wachowski. 

„Lana Wachowski a scris un scenariu grozav și o poveste foarte frumoasă, care are consistență și cu care am rezonat total, acesta a fost singurul motiv pentru care am acceptat să-l joc iar pe Neo', a spus Keanu Reeves.  

Lana și Lilly Wachowski, care au creat franciza „Matrix' (ce a obținut peste 1 miliard de dolari din încasări la nivel internațional), au declarat categoric, de-a lungul anilor, că nu va exista o continuare a trilogiei, dar acum s-au implicat cu totul în noul proiect, iar Keanu Reeves se declară încântat că lucrează din nou împreună. Carrie-Anne Moss a declarat, cu același prilej, că nu s-a gândit nicio clipă că va exista și un al patrulea film din serie.

„«Matrix» nu mai figura deloc printre proiectele mele, deși am privit întotdeauna felul în care am ajuns să fiu implicată în această poveste ca pe un dar. Acum mi se pare însă grozav de incitant că filmăm din nou la el!', a mai spus ea. 

Alături de Keanu Reeves și de Carrie-Anne Moss, îi vom mai vedea în noul film pe Jada Pinkett Smith, Jonathan Groff, Lambert Wilson, Neil Patrick Harris și Priyanka Chopra.  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare