Homepage  / Vedete româneşti

Ce își dorește Dana Nălbaru de ziua ei: „47 au trecut și doar Dumnezeu știe câți și ce mi-a rămas înainte”

Ce își dorește Dana Nălbaru de ziua ei: „47 au trecut și doar Dumnezeu știe câți și ce mi-a rămas înainte”
10

de Redactia Tvmania,

Dana Nălbaru a împlinit 47 de ani pe 23 octombrie. Fosta solistă de la Hi-Q a lăsat câteva rânduri în social media, despre gândurile pe care le are la această vârstă. Ce dorințe are de ziua ei.

Până la 47 de ani, împliniți luni, 23 octombrie, Dana Nălbaru și-a construit familia perfectă: are 3 copii minunați, un soț care o adoră, o casă aflată într-un colț de Rai, în județul Argeș, o afacere cu dulciuri și o relație apropiată cu Dumnezeu, la 33 de ani alegând să se pocăiască.

Dana Nălbaru a publicat o poză cu ea și un mesaj destul de apăsător, pe Facebook și pe Instagram.

47 au trecut și doar Dumnezeu știe câți și ce mi-a rămas înainte. Nu trăiesc din amintiri, multe nici nu mi le aduc aminte, trăiesc cu toată dragostea în prezent. Ziua de azi mi-o petrec în liniște, cu familia mea și mă declar fericită și recunoscătoare pentru tot.

La mulți ani, mie! Ce-mi doresc de ziua mea? Să curme Dumnezeu suferința celor buni și nevinovați și să aducă mai repede pacea, așa cum ne-A promis”.

Dana Nălbaru s-a pocăit la vârsta de 33 de ani

Când a fost invitată în podcastul cu Mihai Morar, unde a vorbit despre schimbările din viața ei, Dana a povestit că e mulțumită cu ceea ce face. Mai mult, fosta membră a trupei Hi-Q a declarat că nu s-ar întoarce la statutul de vedetă.

În plus, a vorbit despre ce o face fericită în viață și despre apropierea de Dumnezeu. La 33 de ani a ales să se pocăiască.

dana-nalbaru-47Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Vreau să spăl rufe, oricât de patetic sună pentru altele. Mie îmi place chestia asta, îmi place să fac pâine, să mă ocup de afacerea mea şi de copiii mei. (…) Sunt pocăită şi sper să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele.”

„Mare parte a schimbării mele s-a produs în ultimii opt ani, când am descoperit că îmi place viaţa fără să mă cunoască lumea. (…) Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Dacă ar scrie ceva pe cartea mea de vizită, ar fi Dana Nălbaru, roaba lui Dumnezeu. Roaba lui Hristos. (…) Am învăţat că pot să fiu fericită cu puţine lucruri.”

dana-nalbaru-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur s-au retras la țară, alături de cei trei copii

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt căsătoriți de 18 ani și au trei copii, doi biologici – Sofia (17 ani) şi Kadri (8 ani), și unul adoptat, o fetiță, pe nume Roxana India, de 11 ani. Fosta solistă și actorul au decis să se mute în localitatea Moșteni-Greci, din județul Argeș, unde au casă, grădină, livadă și multă liniște. Prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” (PRO TV) și-a lansat și un vlog în care își prezintă viața rurală.

M-am născut în București, m-am născut chiar acasă, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, un loc unde să își încarce bateriile, poate să aibă o livadă, poate să crească câteva animale, să găsească un loc unde să își poată lăsa copiii liniștiți să se joace fără să îi fie teamă că dă mașina peste ei

Visul ăsta, pentru mine, e pe cale să devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”, povestea Dragoș Bucur despre decizia de a se muta, la țară, în vlog-ul său de pe Youtube, „Rurality Show”.

Citește și: Ce afacere și-a deschis Dana Nălbaru, fosta membră a trupei Hi-Q. Din ce câștigă bani acum

Citește și: Părinții lui Dragoș Bucur au aniversat 50 de ani de la căsătorie. Ce surpriză le-a pregătit nora lor, Dana Nălbaru

Citește și: Povestea emoționantă a fetiței adoptate de Dana Nălbaru. „A fost o dorinţă veche”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton