Homepage  / Vedete româneşti

Ce își dorește Anca Serea de la anul care vine. Cum va începe 2024 pentru ea și familia ei

Ce își dorește Anca Serea de la anul care vine. Cum va începe 2024 pentru ea și familia ei
13

de Roxana Mirea,

Anca Serea are așteptări mari de la anul 2024. Soția lui Adrian Sînă a avut parte de un an destul de solicitant și cu multe întâmplări imprevizibile, așa că speră că anul care vine să fie mult mai blând. În plus, vedeta știe exact cum vrea să intre în noul an.  

Ce își dorește Anca Serea de la anul 2024

Anca Serea a avut parte de un an destul de solicitant și cu câteva momente grele având în vedere că s-a confruntat și cu niște probleme de sănătate. Soția lui Adi Sînă speră ca 2024 să fie un an mult mai liniștit.  

2023 a fost un an imprevizibil cred că pentru toată lumea când a trebuit să zicem așa, să recalculăm și să reconsiderăm valorile importante ale vieții. Slavă Domnului, suntem sănătoși și cred că acesta este cel mai mare câștig. A fost un an bunișor pentru noi. Sper ca anul 2024 să fie un an cu liniște și pace pentru toată lumea și să ne ținem familiile aproape, cam asta îmi doresc, lucruri simple, nimic material”, a spus Anca Serea, într-un interviu acordat pentru Star Matinal, potrivit wowbiz.ro.  

Fiul Ancăi Serea a renunțat la facultatea din Olanda  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Anca Serea începe anul 2024 cu o vacanță 

Într-un interviu recent, Anca Serea a spus că va începe anul 2024 cu o vacanță. Ea și familia vor merge la schi, în Austria.  

O să mergem chiar acum la începutul anului, în ianuarie, o să plecăm la ski cu copiii, în Austria și din păcate nu suntem atât de organizați pe cât ne-am dori, pentru că avem un program să zicem așa mai imprevizibil atât eu, cât și Adi. Nu ne organizăm din timp, dar prima vacanță va fi acum în ianuarie, la începutul anului, la ski”, a mai povestit vedeta. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton