Homepage  / Vedete româneşti

Ce își dorește Ana Bodea să se întâmple în 2024? „Să mă înalț vreo 10 cm dacă se poate”. EXCLUSIV

Ce își dorește Ana Bodea să se întâmple în 2024? „Să mă înalț vreo 10 cm dacă se poate”. EXCLUSIV
11

de Cătălina Matei,

Pentru protagonista din serialul „Lia – soția soțului meu”, de la Antena 1, 2023 se încheie cu multe reușite. Filmează pentru un nou sezon al producției în care joacă alături de Ștefan Floroaica, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Valentin Butnaru, iar numărul admiratorilor crește de la o zi la alta. Ce își mai dorește în 2024?

Sfârșitul lui 2023 a adus și ultimele episoade din „Lia – soția soțului meu”, iar Ana Bodea, protagonista serialului, ne-a povestit, într-un alt interviu, că suspansul se va prelungi și în sezonul 3, care va fi difuzat din 11 ianuarie, la Antena 1.

Care sunt planurile Anei de sărbători? „Îmi doresc, de sărbători, să mă odihnesc, să petrec timp cu cei dragi, să fac sport, să dansez din ce în ce mai mult și cine știe, poate reușim să plecăm și din țară câteva zile”, ne-a dezvăluit actrița.

Dorințe pentru 2024

Cât despre planurile Anei Bodea pentru anul ce începe, actrița din serialul „Lia – soția soțului meu” ne-a făcut câteva dezvăluiri.

În 2024 îmi doresc din tot sufletul să pun pe picioare cursurile de balet pe care le-am pregătit până acum. În rest, sănătate, fericire și proiecte frumoase. Ce aș putea să îmi doresc mai mult? Ah da, și să mă înalț vreo 10 cm, dacă se poate”, ne-a mărturisit amuzată Ana.

ana-bodea-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Alături de Ioana Blaj (Alice) și Ștefan Floroaica (Petru), Ana Bodea (Lia) formează un triunghi amoros în serialul „Lia – soția soțului meu”, de la Antena 1, unde iubirea este supusă unor grele încercări.  Absolventă a Școlii de Balet a Teatrului Balșoi din Moscova, Ana Bodea este îndrăgostită de dans, chiar dacă a renunțat la cariera de balerină profesionistă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton