; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce imagine a postat Lidia Buble imediat după ce a revenit de la filmările pentru Asia Express. V am lipsit

Ce imagine a postat Lidia Buble imediat după ce a revenit de la filmările „Asia Express”. „V-am lipsit?”

20 July 2021

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon „Asia Express', intitulat „Drumul împăraților', s-au încheiat recent, astfel că vedetele au revenit în România după mai bine de o lună petrecută pe meleaguri străine. Lidia Buble a postat prima imagine și mesaj, după ce a ajuns acasă.

Astfel, imediat după ce a putut să intre în posesia telefonului și a paginii sale de socializare, Lidia Buble a făcut o fotografie pe care a postat-o online. Pentru fanii ei, artista a avut și un mesaj, scrie libertatea.ro.

„Iubirileee meleeeeeee❤️?? S-a întors mama voastrăăă??? Ce faceți voooi? V-am lipsit?', a scris Lidia în dreptul imaginii.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia Buble a participat la „Asia Express' alături de sora ei, Estera.

„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am să fac față când adaug stresul și epuizarea.

Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble', a declarat Lidia Buble, înainte de a pleca la Asia Express.

 Vezi galeria foto >

Și Alexandra Ungureanu a avut un mesaj pentru fani la întoarcerea în România

Pe lângă Lidia Buble, și Alexandra Ungureanu a avut un mesaj de transmis fanilor imediat după revenirea în România, scrie libertatea.ro.

„Are rost să vă spun cam cât de dor mi-a fost de voi? Filmările pentru @asiaexpressromania s-au încheiat. A fost o megaprovocare, un proiect intens și inedit, la care sunt tare mândră că am putut participa.

La fel de mândră sunt de coechipiera mea curajoasă, the one and only regina-mamă. Ne vedem la concerte, prin țară, live aici pe insta. Abia aștept să povestim, să știu de voi și să vă simt energia', a scris Alexandra Ungureanu pe Instagram.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Alexandra Ungureanu (@alexandraungureanu)

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare