Homepage  / Vedete româneşti

Ce i s-a întâmplat Oanei Roman la o terasă, pe litoralul românesc. „E o chestie de respect față de ceilalți”

Ce i s-a întâmplat Oanei Roman la o terasă, pe litoralul românesc. „E o chestie de respect față de ceilalți”
11

de Redactia Tvmania,

Oana Roman se relaxează pe malul Mării Negre. Zilele trecute, în timp ce se afla la o terasă, vedeta a fost deranjată de comportamentul unei persoane de la o masă alăturată. Imediat după aceea, fiica lui Petre Roman a avut o reacție dură în mediul online, unde este urmărită de câteva sute de mii de fani.

De curând, Oana Roman a plecat la mare însoțită de Isabela, fiica ei. Cele două s-au cazat în Mamaia, unde au petrecut o săptămână plină de relaxare, într-un mediu de lux.

Oana Roman: „Dacă sunteți într-un loc public și vă uitați pe telefon, dați sunetul pe minim!”

Lunea trecută, Oana Roman a vrut să se relaxeze la o terasă din stațiunea Mamaia. Din nefericire, vedeta a fost deranjată de gestul unei persoane din apropiere. Pe contul personal de Instagram, ea le-a spus fanilor: „Atunci când stai pe terasă să te relaxezi și ai un vecin la o masă care se uită pe TikTok cu sunetul dat la maxim”, a scris ea.

Mai apoi, Oana Roman și-a educat urmăritorii. „Dacă sunteți într-un loc public și vă uitați pe telefon la TikTok sau YouTube sau orice altceva, dați sunetul pe minim! E o chestie de respect față de ceilalți. Nu vorbiți în public la telefon pe speaker și nici pe video“.

oana-roman-la-mare-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Oana Roman l-a dat în judecată pe Marius Elisei

După despărțire, Isabela a rămas în grija mamei sale, Oana Roman, care susține că fetița a fost profund afectată de divorț. Oana îl acuză pe Marius Elisei de lipsă totală de implicare în viața fiicei lor, atât financiar, cât și emoțional. Vedeta a declarat că fostul soț nu a plătit pensia alimentară, în ciuda convenției semnate la notar în momentul separării.

Conform acestei convenții, Marius Elisei putea să-și viziteze fiica oricând, fără un program fix, și trebuia să contribuie cu minimum 500 de lei lunar pentru pensia alimentară a Isabelei. Până în prezent, el nu a contribuit cu niciun leu, acumulând datorii de aproximativ 4000 de euro, conform spuselor Oanei Roman.

În această situație, Oana Roman a decis să depună o plângere penală pentru infracțiunea de abandon de familie. Vedeta este determinată să prezinte autorităților toate dovezile necesare și speră că astfel, Marius Elisei va fi convins să se implice și să-și asume rolul de tată. Contactată de Spynews și Știrile Antena Stars, Oana Roman a declarat că nu dorește să comenteze pe acest subiect, dar are încredere că autoritățile își vor face datoria.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton