Homepage  / Vedete româneşti

Ce i-a spus Lia Bugnar lui Theo Rose după ce artista a făcut publică relația cu Anghel Damian. Toți trei lucrează împreună la serialul „Clanul”

Ce i-a spus Lia Bugnar lui Theo Rose după ce artista a făcut publică relația cu Anghel Damian. Toți trei lucrează împreună la serialul „Clanul”
15

de Cristina Țapu,

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ un an și jumătate, iar povestea lor de dragoste înaintează cu pași repezi. Anul acesta, în vară, cei doi își vor uni destinele. Începutul relației dintre Theo Rose și Anghel Damian a fost unul controversat, mai ales că a avut loc la scurt timp după ce Damian a pus capăt legăturii sale, de un deceniu, cu scenarista Lia Bugnar.

Ce au discutat Theo Rose și Lia Bugnar după despărțirea lui Anghel Damian de scenaristă

Lia Bugnar și Anghel Damian au fost parteneri și din punct de vedere profesional și din punct de vedere personal, iar Lia a contribuit la realizarea scenariului serialului „Clanul”, alături de cel care i-a fost iubit.

Theo Rose a avut un rol în serial așadar nu a putut evita interacțiunea cu Lia, fosta parteneră a iubitului său. Spre surprinderea tuturor, între cele două nu au existat deloc animozități. Mai mult decât atât, Lia Bugnar ar fi asigurat-o pe Theo Rose că între ele poate exista o relație profesională, fără urmă de ranchiună.

theo-rose-si-anghel-damian-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Înainte de a forma un cuplu alături de Theo Rose, Anghel Damian a avut o relație cu Lia Bugnar, care a durat aproximativ un deceniu. Despărțirea dintre ei a survenit brusc, iar la scurt timp Anghel a fost surprins de paparazzi în timp ce o săruta pe Theo Rose.

Anghel și Theo au devenit părinții unui băiețel anul trecut, în luna iunie și anul acesta se vor căsători, în luna august, conform informațiilor apărute în presă.

Artista este îndrăgostită până peste cap de regizor, pe care îl consideră a fi bărbatul perfect din toate punctele de vedere. Nu de puține ori, Theo Rose a vorbit la superlativ despre cel care îi este aproape și a subliniat că viața sa este una de poveste.

Anghel Damian este cu șase ani mai mare decât Theo Rose

Theo Rose și-a găsit liniștea și fericirea în relația ei cu Anghel Damian, regizorul și scenaristul celebrului serial „Clanul” de la Pro TV. Cei doi au devenit și părinții unui băiețel, iar povestea lor de dragoste pare să fie descrisă din filele unui roman de dragoste. Artista crede cu tărie că Anghel Damian este iubirea vieții sale și sufletul pereche pe care îl căuta.

Însă, puțini cunosc ce diferență de vârstă există între Theo Rose și Anghel Damian. La 26 de ani, artista formează un cuplu alături de regizorul în vârstă de 32 de ani, așadar diferența de vârstă dintre ei este de șase ani.

Sursă foto: Instagram Theo Rose – Instagram Lia Bugnar

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton