Homepage  / Televiziune

Ce i-a reproșat TJ Miles lui Zanni după jocul de imunitate, la Survivor All Stars. „Poate am niște reacții la care nu te aștepți”

Ce i-a reproșat TJ Miles lui Zanni după jocul de imunitate, la Survivor All Stars. „Poate am niște reacții la care nu te aștepți”
6

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor All Stars a fost difuzată miercuri, 3 aprilie 2024, la Pro TV. Războinicii și Faimoșii au luptat pentru imunitate, iar scorul a fost clar. După joc, TJ Miles a avut o discuție serioasă cu Zanni și i-a spus ce l-a deranjat.  

Cine a câștigat imunitatea la Survivor All Stars – 3 aprilie 2024 

Războinicii și Faimoșii au luptat în jocul pentru imunitate, la Survivor All Stars, aseară, 3 aprilie 2024, la Pro TV. Ambele echipe au dat tot ce-i mai bun, dar victoria a fost de partea Războinicilor, cu scorul de 10 la 3. 

Punctul final a fost adus de Robert, care s-a confruntat pe traseu cu TJ Miles. Înainte de a intra TJ pe traseu, Zanni a spus că sigur vor pierde, ceea ce l-a deranjat pe Faimos.   

Poate câteodată am niște reacții la care nu te aștepți, Zanni. Eu sunt genul de om care sunt 100% cu tine întotdeauna. Dacă mie îmi ajunge ceva la ureche care nu corespunde cu principiile mele… Sunt născut în România, dar am crescut în altă țară și sunt foarte pozitiv ca om. Văd lucrurile bune întotdeauna. Dacă eu mă cunosc că sunt bun la o aruncare sau sunt bun la un joc, sau o afacere, automat pentru mine sunt șanse mari de câștig. Nu pot să o numesc o nemulțumire. O numesc o neînțelegere. Eu fiind ultima persoană care a intrat pe traseu, cu Robert, era 9-3. La un moment dat, am intrat pe traseu și am auzit de la Zanni că pierdem azi 100%. Dacă e 9-3, eu nu vreau să aud că pierdem. Vreau să aud că mai avem o șansă”, a explicat TJ Miles.  

Ce i-a reprosat TJ Miles lui Zanni dupa jocul de imunitate, la Survivor All Stars (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

TJ Milesc, nemulțumit de Zanni 

TJ Miles i-a mai spus lui Zanni că a crezut că acesta nu are încredere în el, motiv pentru care se aștepta să piardă înainte ca măcar să intre pe traseu. 

„Simt că nu ai așa mare încredere în mine, dar când mi-ai explicat am înțeles. Nu am o ură către tine, nu cred că ești fals. Vreau doar să mă înțelegi și pe mine, să înțelegi de ce eu am nevoie de validare pentru talentele mele”, i-a spus TJ Milesc lui Zanni.  

El fiind foarte realist și foarte dintr-o bucată, câteodată o spune foarte pe față când poate unele persoane se descurajează din vorbele lui, dar e de respectat. Nu suntem aici să schimbăm oamenii, trebuie să îi înțelegem și nu a fost o ruptură. Nu a fost o problemă unde am vrut eu să mă cert cu Zanni”, a mai explicat Faimosul.  

În ceea ce privește jocul pentru imunitatea personală, colanul a fost câștigat de Ștefania Stănilă. Este a doua oară consecutiv când Faimoasa câștigă imunitatea personală.  

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton