Homepage  / Televiziune

Ce i-a făcut Cornel ispitei Maria în timp ce erau în piscină, la Insula iubirii 2024. Fetele au fost șocate. „A făcut chestia asta?”

Ce i-a făcut Cornel ispitei Maria în timp ce erau în piscină, la Insula iubirii 2024. Fetele au fost șocate. „A făcut chestia asta?”
14

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Insula iubirii” a fost difuzată luni, 5 august 2024, la Antena 1, iar ispita Maria a făcut dezvăluiri neașteptate. Într-un moment de sinceritate, Maria le-a povestit colegelor ei ce s-a întâmplat între ea și Cornel în piscină. Iată până unde a putut ajunge iubitul Iustinei.

Ce s-a întâmplat între Cornel și Maria, la Insula iubirii – 5 august 2024 

Maria a făcut dezvăluiri neașteptate la Insula iubirii, luni, 5 august 2024, la Antena 1. Camerele de filmat au susprins o discuție importantă între ea și colegele ei. Întoarse de la alegerile pentru date, acolo unde ispitele au decis cu cine să iasă la întâlnire, fetele au discutat pe acest subiect. Mai exact, ispitele l-au pus pe Cornel să aleagă între două fete pentru că amândouă și-ar fi dorit să meargă cu el la întâlnire. Este vorba despre Loredana și Maria. Cea din urmă tot așteaptă de ce ceva vreme să iasă la întâlnire cu Cornel, însă nici de data asta nu a avut noroc pentru că el a ales-o pe Loredana.  

„În primul rând, nu cred că o să mai merg niciodată la date cu el. Practic asta a fost șansa mea să ies cu el la un date”, le-a spus Maria celorlalte ispite feminine. 

Apoi, Maria le-a povestit fetelor cât de îndrăzneț a fost Cornel atunci când a fost cu ea în piscină. Ispita a spus că iubitul Iustinei a atins-o într-un mod indecent.  

„Mi-a zis că mi-ar fi făcut mai multe lucruri, doar că sunt camere și o să povestim noi când se termină tot”, a adăugat ispita la testimoniale, potrivit a1.ro.

Ce s-a întâmplat între Cornel și Maria, la Insula iubirii – 5 august 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Ispitele, surprinse de ce i-a făcut Cornel Mariei 

Fetele au întrebat-o dacă s-a întâmplat între ei, mai mult decât o atingere simplă pe picior sub apă. 

Ce, s-a întâmplat mai mult decât o atingere simplă pe picior? Sub apă?” a întrebat-o Ioana.  

Da”, a răspuns Maria extrem de stânjenită de situație. 

„A făcut chestia asta?”, a întrebat-o surprinsă ispita Ioana, în timp ce îi făcea un semn din degete. Maria a afirmat din nou: „Da de astea… Mi-a făcut un pic”. 

Frate, mă simt interogată!” a spus Maria atunci când fetele au vrut să știe mai multe detalii. Ispita a dat de înțeles că iubitul Iustinei a atins-o în mod necorespunzător în zona intimă.  

La noi au fost doar chestii sexuale. Cornel, către mine și către tine, a avut doar chestii sexuale. Cu mine a avut o singură conversație în care mi a zis: N-am avut nicio conexiune cu nimeni, câtă conexiune am eu cu el în cinci minute”, a comentat și ispita Larisa despre Cornel. 

Sursa foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton