; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_0265

EXCLUSIV. Ce gătește Sorin Bontea acasă în timpul carantinei

13 April 2020

Sorin Bontea (50 de ani) poate fi văzut în prezent la „Asia Express – Drumul comorilor', reality-show în care face echipă cu Răzvan Fodor și care a ajuns în etapa semifinală. Întors din Asia, Sorin a intrat în izolare, dar spune că nu se plictisește deloc și că s-a adaptat rapid noilor condiții:

„Chiar am încercat să profit de timpul ăsta și să văd cumva partea plină a paharului. M-am odihnit și m-am uitat în voie la filme, lucru pe care nu îl mai făcusem de ceva vreme. M-am apucat de făcut ordine prin curte, am mai plantat un pom, niște flori. Bineînțeles că n-am stat departe nici de bucătărie, am început să fac pâine în casă și, pentru că efectul „Asia Express' e încă puternic, am gătit și niște mâncare asiatică'. 

Până la izbucnirea pandemiei, vedeta Antenei 1 filma de zor pentru un nou sezon „Chefi la cuțite':

„Înainte de carantină eram în plină filmare pentru un nou sezon „Chefi la cuțite'. Terminasem de filmat ediția specială care va intra imediat după Paște și începuserăm deja filmările pentru noul sezon. Ca de fiecare dată în perioade de genul ăsta viața mea se împarte între casă și platoul de filmare'. 

Echipa câștigătoare a show-ului „Asia Express – Drumul comorilor' va fi aflată pe 22 aprilie, când Antena 1 va difuza finala. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare